Beoordelingen van Royaal Belegd Sneek

Recente recensies

5.0
Birgit Brouwer
22 mei 2022

Helaas was een deel van de bestelling vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin Hoekstra
20 mei 2022

Lunchen op vrijdag, bij Brandmerck kijken we er altijd naar uit. Pulled chicken italiaanse bol met eigen gemaakte saus, verrassend, uniek en heel smakelijk! In 1 woord samengevat "genieten". Met vandaag ook nog als toetje taartjes erbij als verrassing. Omdat we vaste klant zijn. Nu alweer zin in volgende week

Ilse Blijenberg
19 mei 2022

was weer om te smullen!! groetjes!!

Fam Koning
18 mei 2022

Heerlijke broodjes !

Bruinsma
18 mei 2022

Heerlijk.

Lisa
17 mei 2022

Heerlijke broodjes, en ook echt 'royaal belegd'. We hebben er van genoten!

Max
13 mei 2022
Caroline odding
13 mei 2022

Heerlijk eten! Bezorging keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

Danielle Terpstra
8 mei 2022

De bezorger was best een stuk later en 1 van de broodjes was niet wat we hadden besteld, vandaar geen 5 sterren. Het was wel erg lekker en de bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferdy
22 april 2022

Echt genoten van mijn bestelde BLT. Smaakvol en met zorgzaamheid bereid en ingepakt. Beste plek voor lunch in omstreken!

G.stoker
19 april 2022

We bestellen wel eens een broodje in de pauze. Het is altijd super lekker en goeie porties. Echt een dikke aanrader. :)

Adema
8 april 2022

Was voor een vriend. René Hooghiemster. Heb het zelf ook eens cadeau gekregen en was super geslaagd toen. Vandaar nu ook cadeau gedaan

Sandra Aggenbach
30 maart 2022

Vriendelijke mensen en de broodjes waren overheerlijk!! Prachtige zaak! Echt een aanrader 👌

Martin
30 maart 2022

Tja, zoals gewoonlijk weer heerlijk en de bezorging uitermate vriendelijk, correct en snel (Dank je Roos ;-) ). Kan gerust zeggen dat Royaal Belegd ons in de jaren dat we klant zijn werkelijk nog nooit teleurgesteld heeft!

Amber Hazelaar
26 maart 2022

SO naar Damiën. #Top bezorger!!💪🏻

van der Kooi
10 maart 2022

Wederom genoten van al het lekkers.. Top!!

vd Kooi
8 maart 2022

Zoals altijd helemaal super!! Bezorgd op de aangegeven tijd en de broodjes en smoothies waren weer verrukkelijk.

Jorrit Rauwerda
4 maart 2022
Roxanne
2 maart 2022

Ik had gevraagd om een broodje zonder kappertjes, helaas zaten deze er wel op. Bezorging was stipt op de afgesproken tijd. Helaas was er geen eerdere tijd mogelijk, daardoor 2uur moeten "wachten" tot de eerste bezorg optie.

Raimond Lieuwes
2 maart 2022
Jeroen
27 februari 2022

High tea besteld. Divers, meer dan voldoende en heerlijk. Vriendelijk en op tijd bezorgd. Wij hebben genoten!

Geert
24 februari 2022

Dik in orde. Heerlijke gerechten van hoge kwaliteit. Feestelijk gepresenteerd.

Lizette Smit
22 februari 2022

Geen verbeterpunten, alleen maar complimenten! Wat was de lunch weer heerlijk en... zo blij dat de spicy tuna weer op de kaart staat. Die is echt goddelijk!

Ineke
19 februari 2022

Heerlijke lunch en snel een vriendelijk bezorgd! Dank jullie wel

Maarten de Jong
19 februari 2022

Het was weer (zoals altijd) heerlijk!

Unique Lights Nederland BV
16 februari 2022

Zoals altijd weer geweldig !

Xxxx
14 februari 2022

Was goed eten/smoothie!

Mallory
12 februari 2022

Snel bezorgd ! BTL BROODJE voor een brakke dag is perfect 🙌🏻

Chantal
4 februari 2022
Kim Uitenbrink
2 februari 2022

Het was zeer smakelijk en voedzaam. Goed voor elkaar!!

Sanne Posma
1 februari 2022

We hadden voor ons kind een kinder high tea besteld en ze natuurlijk laten weten dat ze onder andere een broodje met chocopasta kreeg en een brownie. Helaas zat er geen broodje met chocopasta in maar een broodje met jam (dat lust ze niet) en ook geen brownie maar een stukje boterkoek. Dat was wel een teleurstelling.. Misschien handig om op jullie site te laten weten dat het beleg van de Kinder high tea wisselend is, net als de taartjes die erbij zitten. Dit om bij kinderen teleurstellingen te voorkomen en ze iets krijgen wat ze niet lusten.

Beer
30 januari 2022

Wat je ook besteld, het is altijd lekker. Over de bezorging wordt duidelijk gecommuniceerd en is lekker vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amarins
26 januari 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Vrij prijzig maar dan heb je ook wat!

TV
26 januari 2022

Heerlijke high tea, met gevarieerde zoete en hartige hapjes en heerlijke Clipper thee! We hebben er van genoten!!

A
20 januari 2022

Heerlijke broodjes, snel geleverd! En ook echt ROYAAL belegd!

Atsje
19 januari 2022

Het was weer heerlijk

Anne
19 januari 2022

Heerlijke taartjes Op de afgesproken tijd bezorgd Zeker een aanrader

Paul Marcelis
17 januari 2022

Lunch was royaal en smakelijk.

Geertje Wietsma
16 januari 2022

Broodjes waren weer heerlijk!!

Rudi
16 januari 2022

Heerlijke broodjes , en lekker smoothies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Silvius
14 januari 2022

Vandaag heerlijk geluncht! Fiorissimo was heerlijk zoals altijd en Papa Salmone was een aangename lekkere ontdekking! Bestellen online ging super vlot en het ophalen ook! Lekker, makkelijk en snel!

Molenaar
13 januari 2022
Christiane Smit
11 januari 2022

Eigenlijk kan ik alleen maar spreken over de papa Salmone en de brownie, want die zijn ZO GEWELDIG LEKKER, dat ik de andere dingen van de kaart nog niet heb geprobeerd!

Milan Diekstra
9 januari 2022
Ton Koekkoek
7 januari 2022

Was weer top geregeld!

Horjus
7 januari 2022

Vlot en naar wens!

De Vries BuitenComfort
5 januari 2022

Lekkere broodjes en inderdaad royaal belegd. De pulled chicken is zeker aan te bevelen

Amanda
5 januari 2022

Lekkerste broodjes van Sneek!

Brenda Rooth
3 januari 2022

Heerlijke broodjes , altijd goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
3 januari 2022

Een heerlijke salade afgehaald bij Royaal Belegd. Deze stond op het afgesproken tijdstip klaar om mee te nemen.

Kimberley
30 december 2021
CW
30 december 2021

Weer genoten van de heerlijke broodjes !

Wilma Hoogenboom
30 december 2021

Was weer heerlijk👌

Janniek
29 december 2021

Heerlijk eten! Smaakvol en gezonde keuzes

Lianne
29 december 2021

Weer verwend met heerlijke broodjes De BLT verveelt nooit

Carla Berkemeier
24 december 2021

Ondanks de drukte,mooi op tijd. Broodjes en bijbehorende drankjes, lekker en vers. Gewoon een TOP zaak.

Marieke
23 december 2021

Heerlijke broodjes, prima bezorging.

Marcelle de la Porte
21 december 2021

alles was en ging naar wens

de Goede
21 december 2021

Smaakte heerlijk, netjes op tijd bezorgd. Top!

W. Hoekstra
6 december 2021

Bestelling stond op tijd klaar en was lekker! Ook een mooi versierde sinterklaasbox.

Renate
4 december 2021

Zeer slecht, hier hebben we nog over gebeld. Er zou nog contact volgen.

Reactie van Royaal Belegd

Beste Renate, Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Zoals je ziet aan de overige beoordelingen (die allemaal echt zijn) komt het niet vaak voor dat iemand een dergelijke beoordeling plaatst. Zo nu en dan gaat er natuurlijk ook wel eens wat fout en dat proberen we direct op te lossen, zo ook vandaag. Wij hebben je een aantal keer geprobeerd te bereiken per telefoon maar we kregen je helaas niet aan de lijn. Daarom is er geen oplossing gevonden en dat spijt mij. Was dat wel gelukt dan was deze reactie vast niet geplaatst. Ik zorg ervoor dat je je geld teruggestort krijgt. Fijne avond toegewenst!

MKW
3 december 2021

Mooi op tijd en lekkere lunch!

Jurriaan
26 november 2021

Omnomnomnomnom!

Saskia
17 november 2021

Niks op aan te merken, heerlijke broodjes, aan huis geleverd 👍🏻

Leo
15 november 2021

Heerlijk!!!!

Elbrig
13 november 2021

Erg genoten van de lunch. Het gebakken ei was ook een mooie extra optie! Nog een kleine tip voor het broodje met paddestoelen: truffelmayonaise. Dit maakt hem echt helemaal af!

Jo-Ann Martin
11 november 2021

Ontzettend fijn geholpen door het personeel. Ze denken ook met je mee. Zeker 5 sterren waard

Hester
31 oktober 2021

Lekkere broodjes gegeten, zoals we gewend zijn van Royaal belegd! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberly
27 oktober 2021

Altijd optijd & zooo lekker!!

Gerard
15 oktober 2021

Heerlijk eten, broodje was royaal belegd. Goeie service ook en zeer vriendelijke bezorging! Top!

Saskia
14 oktober 2021

De BLT met ei is heerlijk!

Evelien de Jong
13 oktober 2021

Snelle bezorgen, top! Helaas was de zalm wel al aardig oud.. verder was het heerlijk!

Allard
8 oktober 2021

De beste ontbijt en lunchzaak van sudwest fryslan. Vriendelijk personeel, vette ambiance, heerlijk eten en eko certificaat. Mijn favoriete stek!

Anoniem
26 september 2021
Blom
17 september 2021

De bestelling is de laatste tijd niet compleet geleverd en niet royaal belegd zoals we eerst wel gewend waren.

Bakker
1 september 2021

Heeerlijk broodje pulled chicken!

Albert Paauw
30 augustus 2021

BTL was heerlijk. Helaas was de zachte pink bol erg droog, dat was gewoon niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trynke
27 augustus 2021

Heerlijk! Kan niet anders zeggen. Extra vezelrijk volkoren broodje gehad, absoluut aan te raden. Super vers! Ik ben dol op de gerookte zalm met wasabimayo, ei, kappertjes en sla (papa salmone). Ook de creatie van de leerlingen van Bogerman is zeer goed bevallen! Daarnaast de Italiaanse bol met pulled chicken besteld en aangegeven dat ik de coleslaw en saus graag apart wou hebben. Dat hebben ze keurig gedaan, chapeau! Bezorging keurig op tijd, top! Niks op aan te merken, super lunch:)

J. Hiemstra
26 augustus 2021

De broodjes carpaccio waren lauw geworden. Het was beter geweest deze bij de bezorging niet in dezelfde zak te doen als de warme pulled chicken. Kwaliteit van de broodjes op zich prima!

Amanda
26 augustus 2021

We bestellen regelmatig een lekkere lunch, en wat is dat altijd mega lekker! Vooral de bezorging is heel fijn als je druk aan het werk bent. Wij zijn fan!

Lysbert
20 augustus 2021

Top kwaliteit! Je kunt hier allemaal lekkere dingen eten en drinken en ook nog eens gezond. Wel had ik vanochtend een ander broodje gekregen dan ik besteld had. Graag hier om denken. Verder is het top!

Niels Visser
5 augustus 2021

Altijd heerlijke royaal belegde broodjes toppers ga zo door !

Pizza Drive Sneek.
29 juli 2021

Overheerlijk

Daniel
23 juli 2021

Heerlijke broodjes en smoothie. Aanrader!!!

Gerrit Jan
20 juli 2021

Snelle bezorging van heerlijke, verse broodjes en smoothies.

Miriam Hoogeveen
18 juli 2021

Het was wederom heerlijk!

Mk
9 juli 2021

Super lekker 👌

Angelique
9 juli 2021

Vandaag o.a. een broodje zalm besteld voor bezorging. Heel simpel met sla, ei en kappertjes en niet echt vullend voor lunch. Wellicht een idee om de opmaak wat luxer in te zetten. Broodje geitenkaas was daarentegen wel oké!

Iwan
3 juli 2021

Prima broodjes

Daniël
15 juni 2021

Heerlijke broodjes, echt een aanrader!

Milan
12 juni 2021
Kim
5 juni 2021

De lekkerste broodjes, altijd vers! Snelle levering en vriendelijk personeel!! Beter kan niet!!

Anoniem
4 juni 2021

De royale high tea is of heel weinig, of een te hoge prijs. Alles wat er in zit is echt heel lekker, maar voor dit bedrag hadden wij er meer van verwacht.

Hairstudio S’He Cares
4 juni 2021

Heerlijke broodjes, super goed voor elkaar!

Anouk
27 mei 2021

Het was heerlijk! Enige min punten: we hadden besteld met bezorgtijd 12:00. Echter stonden ze 11:35 al voor de deur. Gelukkig waren we net thuis. Tip: als iemand laat bezorgen op een tijdstip, bel dan even als je het eerder wilt bezorgen.

Sander Jillings
27 mei 2021

Altijd weer een super Royale belegde Lunch ontvangen !! En super lekker..

Erik Roos
26 mei 2021
Saskia Rosendaal
25 mei 2021

Altijd supersnelle service en bezorging. Maar bovenal erg lekkere gerechten, broodjes en taartjes. Niet te vergeten altijd met een glimlach.

Lianne Kazemier
22 mei 2021

We bestellen regelmatig bij jullie de lekkere broodjes waaronder de favoriete BLT. Helaas zat er vandaag zo ontzettend veel mayonaise op dat het broodje zo nat en soppig was dat we deze eigenlijk niet meer konden eten. De kip en bacon hebben we met keukenrol af gedept en wat eigen sla erbij gedaan. Is nog nooit voorgenomen maar misschien een klein aandachtspuntje voor jullie. De andere 2 broodjes waren heerlijk en hebben er lekker van gesmikkeld. Tot de volgende keer Groetjes Lianne

Andreas
21 mei 2021

Heerlijke broodjes.

Wietse Nieuwenhuis
20 mei 2021

Smaakte heerlijk maar de bestelling was niet compleet. Het lukte helaas niet meer om contact met jullie bezorger te krijgen of met de jullie zelf…..

Jessica
19 mei 2021
Dyong
16 mei 2021
Noel
15 mei 2021

Altijd top service! Eten is heerlijk en vers. Bedankt Royaal belegd.

Selma
13 mei 2021

Smakelijke lunch en lekkere sapjes. Stond netjes klaar optijd. Bedankt en tot de volgende keer

Quintus
11 mei 2021

Heerlijke en gezonde broodjes. Onze Braziliaanse gasten waren blij verrast met de Vegan burger.

Lianne
9 mei 2021

Altijd weer genieten, jullie lekkere broodjes. Broodje kiphotdog viel ook in de smaak. Nog nooit teleurgesteld in onze bestelling. Blij met jullie in Sneek

Thomas Schutz
8 mei 2021

Super lekker en snel!!

van der Kooi
7 mei 2021

Heerlijk gegeten! De hotdog is een echte aanrader!

Agnes
30 april 2021
Meike
29 april 2021

Deze keer was het niet wat ik gewend ben. Het stokbrood ontbrak bij de salade. Dit was helaas al de tweede keer dit jaar. De carpaccio was nog bevroren. Ipv cherrytotmaten, grote stukken tomaat ( en helaas houd ik daar niet van) Normaal altijd zeer tevreden, maar deze keer viel het eerlijk gezegd toch wat tegen.

Geertje
28 april 2021
Susan
28 april 2021

Knapperige broodjes, heerlijk vers belegd. De smoothies waren erg lekker. Bestellen ging soepel en vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AJ
27 april 2021
Melchers
27 april 2021

Lekker gevuld en genoeg. Ik kom weer terug👍🏻

Niels Visser
27 april 2021

Heerlijke broodjes en royaal belegd top onderneming ! Ga zo door, ik bestel vaker

Angelique
26 april 2021

Heerlijke broodjes en lekkere verse sapjes. Volkoren broodje vonden wij iets aan de kleine kant. Verder prima.

Anne
21 april 2021

Super lekker, zoals altijd!

gritta
18 april 2021

Super! was lekker en wordt heel blij van de sfeer en de leuke mensen die bij Royaal werken :)

Catherina
17 april 2021
Leo
17 april 2021
Sjoukje
16 april 2021

Heerlijk vers en erg lekker!! Prachtige locatie en sfeervolle inrichting. Vriendelijk personeel Suc6

Zomerdijk
16 april 2021

Gewoon lekker en goed!

Erna Kolk
13 april 2021

Als altijd verrukkelijk!

Miriam Hoogeveen
10 april 2021

Het was, zoals altijd, weer heerlijk!

Rosemarie
8 april 2021

De beste cappuccino van Sneek en omstreken, verrukkelijke broodjes en smoothies en dit keer Vegan yoghurt bowl: feestje!

Leo v.d. Graaf
4 april 2021

Was heerlijk! Misschien een idee om er voortaan een lijstje bij te doen, waarop - zoals op jullie website vermeld - precies staat wat er allemaal bij zit. Maakt het nóg lekkerder!!

Aranka
28 maart 2021

Erg genoten van de High Lunch Royaal! Een echte aanrader!

Annemaaike
28 maart 2021

Heerlijke Royaal belegde broodjes!

Niels Visser
27 maart 2021

Altijd erg lekker en royaal belegd zoals het hoort

Marije
26 maart 2021

Een lekkere lunch laten bezorgen thuis. Broodje was heerlijk vers en goed belegd. Ook een lekker verse sap erbij en een gembershot. Als toetje in de middag ook nog een heerlijk stuk carrotcake, super!! Ga zo door.

Aukje van den Nieuwenhoff
25 maart 2021

Ik heb wel besteld, maar pas voor 2e paasdag. Daarna wil ik best beoordelen 😊

Bas Holleman
25 maart 2021

Heerlijk gegeten!! En de brownie was om te watertanden!!👍👍

Anouk
25 maart 2021

Heerlijk gesmuld van de taartjes!

Piet
21 maart 2021

Lekkere broodjes en we hebben er van genoten

Kimberley jansen
20 maart 2021

Heerlijke broodjes en fantastische serves.

Esther
20 maart 2021

Altijd super 😀 kindjes hebben genoten Merci 🙏❤️

Desiree Berghout
20 maart 2021

zoals altijd ; snel, goed, lekker vriendelijke mensen en wauw wat een mooi pand

Manon
19 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Gerda
19 maart 2021

Gewoon heerlijk en met liefde gemaakt

Fenna
19 maart 2021
Eva
18 maart 2021

Heel lekker, alleen jammer dat de waffel niet warm (of lauw) was. Vorige keer was ie wel warm.

Sieuwke
18 maart 2021

Heerlijke broodjes afgehaald vandaag! We kunnen niet wachten tot jullie straks écht open zijn. Dan komen we graag langs voor de gezelligheid, jullie prachtige plek en natuurlijk de koffie-specials

Lotte
17 maart 2021

Heerlijke broodjes, vlotte service!

du Pon
14 maart 2021

Wat een feest om met elkaar zondag een taartjesproeverij van jullie te ontvangen, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
13 maart 2021

Heerlijk gegeten, goed geregeld met van te voren bestellen

Desiree
13 maart 2021

Het was weer, zoals altijd, lekker en goed verzorgd. Nieuwe lokatie wordt top voor zover we het konden zien.

Jojanna
13 maart 2021

Heerlijk broodje carpaccio en broodje pulled pork. Zelfs het broodje was nog warm! Voor herhaling vatbaar!

M.
12 maart 2021

Super service en klantvriendelijkheid

Jeroen
11 maart 2021

zoals als altijd, heerlijke broodjes en snel geleverd!

Caroline Lampe
11 maart 2021

Lekkere Vegan broodjes. Nog een beetje lauw warm op een speltbolletje. Zeer smakelijk! Met het bijbestelde sapje een prima lunch gehad.

Sarrine Reinderink
11 maart 2021

Heerlijke verse broodjes.

Sandra Ingeborg de Vries
10 maart 2021

Broodjes waren echt heel lekker!! Veel smaak en vers. Bezorging iets later dan aangegeven maar niet storend (13.00u werd 13.15u). Wel echt jammer dat blijkbaar het opmerkingenveld niet gelezen wordt, want ik had gevraagd zonder tomaat en die zat er dus wel op...

Jasper
10 maart 2021

Broodje pulled chicken was heeerlijk

Roelie
10 maart 2021

Was heerlijk en meer dan genoeg. En ook nog lekker warm .

Ineke
26 februari 2021
M. Wijnja
26 februari 2021

Prima verzorgd, heerlijk gegeten

fronie de bruin
24 februari 2021

Heerlijke broodjes gehad met een vlotte bediening. Super!!!

Birgit Brouwer
20 februari 2021

De pulled pork en het gebakken ei waren al koud, jammer.

KK
20 februari 2021

Super lekker. Top.

Jessica Kingma
18 februari 2021

De broodjes waren, zoals altijd, echt vreselijk lekker! 1 van de beste broodjes van Sneek. We zijn enorm benieuwd naar de nieuwe zaak en wat voor moois/lekkers dat gaat brengen!

Machteld
15 februari 2021

Heerlijke vegan burger en heerlijke pulled chicken!

Mark
14 februari 2021

Heerlijke sweet box en hight tea! Niets op aan te merken!

Manon
14 februari 2021

Zag er heerlijk uit en was ook nog eens heerlijk ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syske
12 februari 2021

Genoten van de Baby box taartjes (incl. een holy nut taartje voor mezelf)! Ze zagen er prachtig uit en waren heerlijk! Een aanrader!

Marjolein
12 februari 2021

Dank voor de hightea voor 2p, zag er goed uit. Zelf niet geproefd maar erg leuk om iemand mee te verrassen! Verpakt in een mooie luxe doos maar helaas niet zo fietsproof. Misschien tip voor de volgende keer om het iets beter te verpakken. Alles zat los in de doos. We hebben echt voorzichtig gefietst maar alles was doorelkaar gerold. De verrassing was er niet minder om maar toch jammer van de lekkere happen. Ik wilde het jullie toch laten weten. Misschien is een doos met vakjes oid een idee?

Aggie
12 februari 2021

Super leuke bediening, snel op te halen, heerlijke broodjes, super vers, heerlijke smoothies, voor herhaling vatbaar.

Leonie Boxen
11 februari 2021

Wederom heerlijke broodjes en snel bezorgd. Geweldig dat hart onder de riem doosje. Werd echt gewaardeerd. Tot de volgende keer maar weer.

Tialda Goodijk
3 februari 2021

Super chill broodje!!!!

Mark
3 februari 2021

Heerlijk broodje afgehaald! Zeker een aanrader

Patrick
31 januari 2021

Heerlijke broodjes gegeten

Ben
31 januari 2021

Was heel lekker! Maar onze bestelling kwam op het verkeerde broodje (bruin ipv italiaanse bol)

Inge
30 januari 2021

Een lekkere lunch afgehaald. De broodjes deden de lunchroom eer aan: ze waren namelijk royaal belegd. Heerlijk!

Jade
29 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

Dorine Schreurs
29 januari 2021

Als altijd: heerlijk! Succes met de verbouwing en de nieuwe plek, wordt vast te gek!

Rick van Oosterhout
29 januari 2021

Ik heb eerder bij royaal belegd besteld, maar dit was het eerste broodje wat niet echt 'royaal belegd' was, jammer. Weinig carpacio, weinig salade maar vooral veel saus.

Reactie van Royaal Belegd

Dag Rick. Vervelend dat je deze ervaring hebt. Zou niet moeten en ik wil je graag tevreden stellen. Neem even contact met ons op dan lossen we het op.

Marijke
28 januari 2021

Heerlijke lunch!

Marleen
28 januari 2021

Heerlijk!!

Jeroen
27 januari 2021

zoals gewoonlijk heerlijke broodjes en ruim op tijd bezorgd. Altijd weer een feest bij royaal belegd te bestellen en hopelijk snel te eten op de nieuwe locatie.

Pieter Bruinsma
25 januari 2021
Carmen
24 januari 2021

Super!! Heerlijke broodjes door de leukste bezorgster gebracht👌!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
22 januari 2021

Heerlijke broodjes!

Carin
21 januari 2021

Weer genoten van de broodjes en taartjes, die laatste waren hier natuurlijk weer te snel op! Tot de volgende bestelling!

annemarie
19 januari 2021

op tijd bezorgd en als altijd heerlijke broodjes. missen de locatie en jullie heerlijke koffie natuurlijk wel

Diepeveen
18 januari 2021

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
17 januari 2021

Wederom een heerlijke lunch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iet
16 januari 2021

Het was als altijd weer heerlijk..👍

De Boer
8 januari 2021

Zoals gewoonlijk was het weer fantastisch!

Brandmerck
8 januari 2021

Ontzettend genoten van onze lunch op vrijdag. Knapperige broodjes met heerlijke pulled chicken!

Daniël
7 januari 2021

Elke keer weer heerlijke broodjes en lekkere sapjes!!! We hebben er van genoten, bedankt!!!

Femke
7 januari 2021

Super! Robyn was erg blij met de taartjes! :)

Geartsje Afke Attema
7 januari 2021

Keurig belegd, heerlijke broodjes. Netjes op tijd bezorgt

Kamminga
7 januari 2021

Heerlijke broodjes!

Femke
31 december 2020

Prachtige hight tea! En heerlijke blondie! Jammer dat de Chai latte er deels uit was gegaan en het brood en de taart door elkaar was gebobbeld in de doos. Maar bezorger vertelde dit keurig. Of ze daar wat aan moest doen. Gelukkig smaakte het nog heerlijk! (en kwamen ze de thee nog nabrengen!)

Caroline
31 december 2020

Lekker veel taartjes besteld en rond gebracht bij lieve mensen die wel iets lekkers konden gebruiken. Blij verrast met deze heerlijkheden. Leuk om te geven.

Marije Bootsma
30 december 2020

Vandaag zijn wij onze dag begonnen met een bestelling van Royaal belegd: de broodjes waren weer erg lekker, de bezorging keurig op tijd! Hoewel we het samen zijn in jullie gezellige hoekpandje enorm missen, heeft dit toch ook wat leuks: genieten van heerlijk eten wat de dag even een speciaal tintje geeft in deze rare tijd. Wij kijken uit naar de volgende keer! Fam. Bootsma, IJlst

Vivian
24 december 2020

Altijd heerlijk en verse bereid!

Lianne
24 december 2020

Omdat we allebei thuiswerken trakteren we ons zelf regelmatig op een broodje van jullie tijdens onze lunch. Het valt ons op dat de kwaliteit altijd goed is, de broodjes zijn vers en het belegd is van goede pure kwaliteit. Jullie broodjes zijn ons nog nooit tegengevallen en we nemen meestal ook nog ons favoriete broodje. BLT, tonijn en carpaccio. Ook in 2021 zal onze lunch nog vaak bij jullie besteld worden. We wensen jullie heel veel succes met het nieuwe pand. Een spannende stap maar als ondernemer is dat weer een leuke nieuwe uitdaging. Tot in 2021 Groetjes Lianne en Gerbrand Kazemier

L Bouma
23 december 2020

Genoten van de Smoothie,, Heerlijke broodjes, en de gember shots! Bedankt!

Anna Hilarides
23 december 2020
Saskia
17 december 2020

Heerlijke broodjes, op afspraak gemaakt en een heerlijke latte macchiato to go.

Silvia
16 december 2020

Top service !! Heerlijk ontbijtje Doen we vaker🥳

Esther
16 december 2020

Snelle levering en goede kwaliteit!

Barbara
10 december 2020

Heerlijke broodjes en warme koffie !

A. Dijkstra
10 december 2020

Heerlijk broodjes, en een snelle bezorgservice!

Loes
10 december 2020
Cindy Dijkstra
4 december 2020

Bestelling nog niet ontvangen ?

Ina
3 december 2020

heerlijk gesmikkeld uit de lunchbox!

Yvonne
30 november 2020

We hebben weer genoten van de heerlijke broodjes. Kiezen is lastig, er zijn zo veel lekkere broodjes!

Dirk Jan Pheifer
29 november 2020
Kekootje - Rixt Ykema
28 november 2020

Zoals altijd, fantastisch lekker en fijne smaakcombinaties, top!

Melanie
28 november 2020

Heerlijk broodje weer vandaag! #geitenkaas

Autobedrijf Pheifer BV
27 november 2020
Dennis van der Veldt
26 november 2020

Top as always!

R&D
22 november 2020
C.Wiersma
20 november 2020

Super heerlijke broodjes !! Gaan zeker vaker bestellen en langskomen zodra het weer mag 🙋‍♀️

Mirjam
20 november 2020

Vandaag broodjes bij jullie besteld. Kip cashew en carpaccio. Was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Terpstra / Brouwer
15 november 2020

Aanrader! Online een sweetbox besteld, keurig op tijd geleverd en ontzettend lekker. Samen gesmuld met mijn cliënte, ook namens haar (86 jaar) ontzettend bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingelies
14 november 2020

Heerlijke broodjes waren het. Super snel bezorgd 👍

Ten Brink
13 november 2020

Super service, heerlijk broodje.

Anke
13 november 2020

Heerlijk weer.. as always!

Jan-alex
13 november 2020

Vlotte bezorging en erg smakelijke broodjes, bedankt!

Kirsten
12 november 2020
Ineke
11 november 2020

Heerlijke broodjes! Precies op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Martin
11 november 2020

Zoals altijd: Heerlijk!

Elly Runia
6 november 2020
Nadia
6 november 2020

Super service, snelle bezorging

Suzanne
5 november 2020

Was heerlijk 😀

Stephanie
5 november 2020

Heerlijke high tea voor thuis! Lekkere zoete en hartige hapjes. Verschillende thee erbij. Met kadootjes erbij maakte deze verjaardagsverrassing compleet! We hebben genoten

Moniek
5 november 2020

Kwaliteit kan ik (nog) niet beoordelen, heb het voor uit besteld. Bestelproces moeizaam, kan alleen tijdens openingstijden, lange lijst met keuzes, moeilijk vindbaar (categoriseren zou misschien handig zijn) Extra kosten voor iDeal betaling, nog nooit meegemaakt. Andere optie dan betaling via iDeal of credit card is er niet, komt op mij heel raar over.

Carin
4 november 2020
Iet
31 oktober 2020

Heerlijk en super snel geleverd. Top. Tot de volgende keer. 👍

Maaike van Hilten
31 oktober 2020

Heerlijke broodjes, we hebben ervan genoten. Klein puntje: zat een doorzichtig stukje plastic op 1 van de broodjes. Zo’n stukje wat je bij opening van een emmertje weg moet halen. Geeft verder niks hoor, we kwamen er voor het doorslikken achter. ;)

Sanne
29 oktober 2020

Goede service en op tijd. Smakelijk broodje. Goede smoothie. Hier bestellen is een feestje!

Sonja
29 oktober 2020

Heerlijke, gezonde lunch met smoothies!

Caroline
28 oktober 2020

Lekker broodje van de maand besteld. En als extra verwennerij voor bij de thee nog twee stukken worteltaart. Heerlijk. De worteltaart was niet te zoet. Juist goed van smaak en helemaal naar onze zin. De bestelling werd prima op tijd bezorgd.

Andrea
25 oktober 2020

Heerlijke lunch 👌🏻 Verwarring over ‘t adres bij de bezorger. Maar dit kwam door de onduidelijkheid in het huisnr. (dit had ik niet goed doorgegeven, of had ik beter kunnen vermelden). Ze moest daardoor wat langer zoeken. Soepjes waren door ‘t gehobbel wat gaan lekken denk ik, daardoor de tasjes wat nat geworden. Missch tip om soepjes in folie of extra te verpakken of i.d. 😉 Verder geen probleem!! De soepjes waren nog warm genoeg en de broodjes waren heerlijk! Absolute aanrader.

Jelle
24 oktober 2020
Mk
23 oktober 2020
Marielle
23 oktober 2020

Heerlijk eten, keurig verpakt en goede bezorging

Vd Velde
22 oktober 2020

We hadden de koffiespecial en monchou van de website besteld. Helaas bleek het wel een andere special te zijn en een andere monchou dan op de website vermeld stond. Overigens zijn we daar dan niet zo moeilijk in, maar aangezien de monchou nog licht bevroren (?) was, hebben we beter gehad van royaal belegd!

Reactie van Royaal Belegd

Bedankt voor je reactie. De koffiespecial is inderdaad niet aangepast naar de nieuwe maand (we hebben iedere maand een nieuwe). We hebben dit direct aangepast op de website. Jullie mogen de koffiespecial van vorige maand komen afhalen in onze eetwinkel. Excuus voor het ongemak!

van Duinen
22 oktober 2020

Super lekker eten en bezorging was top!

Caroline
22 oktober 2020

Heerlijke vegaburger besteld en afgehaald. Erg lekker. Er zat een lief kaartje bij wat alles nog fijner maakte. Aanrader!

Judith
22 oktober 2020

Wij gaan sowieso nog vaker bestellen. Wat een heerlijke broodjes, en die truffelmayo... wauw!

Sylvia
22 oktober 2020

Heerlijke salades zoals altijd!

Floor Ruitinga
21 oktober 2020

Altijd lekker!!

Ine
21 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijke broodjes! Heel fijn dat het warme beleg apart verpakt is zodat de broodjes niet slap worden. Top!

Renetta
18 oktober 2020

Heerlijke high-tea, compleet met alle lekkernijen en theezakjes. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djoeke Krommendijk
18 oktober 2020

Het was heerlijk!

Anke
16 oktober 2020

Keurig op tijd geleverd en lekker zoals gewend

Antje Osinga
15 oktober 2020

Precies op tijd geleverd en zeer lekker!

Peter
15 oktober 2020

Heerlijke broodjes!

Carlijn
13 oktober 2020

Ik heb heeeel erg genoten van de overheerlijke en prachtig mooi verzorgde high tea, het was echt super. En het heeft mij een superrelaxede verjaardag bezorgd waar iedereen erg van genoten heeft. Als tip (voor 7 personen) misschien alleen iets meer clotted cream voor de scones ☺

Niels Van der meulen
8 oktober 2020

Zoals altijd gewoon vet goed! Nog nooit teleurgesteld en gaat zeker nog veeel vaker besteld worden! :))

Kootje
8 oktober 2020

De broodjes waren weer heerlijk

Stephanie
2 oktober 2020

Verrukkelijk. Super vers brood en verse producten. Heerlijke combinatie van smaken en snelle service.

Jasper Jansen
23 september 2020

Was heerlijk

Siersems
23 september 2020
Daisy
17 september 2020

Netjes verpakt en heerlijk vers.

Neel
15 september 2020

Heerlijk Blt broodje 👌

Oda
11 september 2020

Prima broodje en prima bestelapp. Vlot geregeld!

Lisanne
10 september 2020
Ilona
8 september 2020

Heerlijk broodjes met een smoothie besteld. Lekkere lunch!

de Graaf
5 september 2020

Mooi assortiment, maar helaas de kwarktaartjes met aardbei niet vers, slagroom was n plasje room in een bamboeschaaltje al bij thuiskomst.. morgenochtend gaan we de taartjes proeven, hoop dat dat de eerste teleurstelling wegneemt..

Jansma Sjack
1 september 2020

Bestelling stond weer keurig klaar. Heerlijke broodjes Fortisimo.

Niels Van der meulen
30 augustus 2020
Woudstra-Sens
29 augustus 2020

De carrotcake was droog, dat was jammer. De rest was heerlijk!

Mirjam
27 augustus 2020
Sjack
22 augustus 2020

Heerlijke broodjes. Bestelling keurig geregeld en op tijd. Aanrader.

Frija
14 augustus 2020

Helaas niet wat we gewend zijn van Royaal belegd. De Italiaanse bol was erg slof waardoor het meer leek op een zacht bolletje. Leek alsof er minder aandacht dan normaal aan de broodjes besteed is.

Attema
13 augustus 2020

We zijn van jullie goed gevulde salades gewend. Die erg lekker zijn!. De porties waren dit keer kleiner.. Zaten grote stukken blokjes kaas in. Dit keer maar 1 bakje boter maar wel bij elke salade 1 portie rb en brood besteld Vorige week was alles tip top in orde. Rijkelijke salades en mooie opmaak! En voldoende boter. Heerlijk. Die verwachting heb je dan voor de volgende keer weer, maar dat was nu helaas niet zo.

Sijmen&Samira
11 augustus 2020

Vlotte bezorging!! En heerlijk vers puur eten

KK
24 juli 2020

Top

Sanne
23 juli 2020

Mijn favoriete broodjes- en smoothieszaak in Sneek. Goede kwaliteit en lekker. Bezorging is altijd met service en een lach!

Dennis van der Veldt
5 juli 2020

Heerlijke broodjes Snelle bezorging Die blondie.....omg😍

Kirsten
25 juni 2020
Wilma
13 juni 2020
Kirsten
12 juni 2020
Manon
8 juni 2020

Het was wederom heeeeerrlijk.

Yvonne
7 juni 2020

Broodjes halen bij Royaal Belegd is altijd een feestje. Echt genieten van combinaties die je zelf niet zo bedenken. Het enige puntje.... de speltbollen waren wat hard. Veel harden dan gebruikelijk. Maar overall... in een woord fantastisch!

Kim
3 juni 2020
Pieter en Edwina
30 mei 2020

Top lunch! Totaalplaatje klopte en het gebakje was fantastisch

Sijmen & Samira
29 mei 2020

Heerlijk eten! Altijd op tijd en warm! Echt een aanrader dus

D Rienstra
29 mei 2020
Hilda
21 mei 2020

Heerlijke broodjes! Netjes en op tijd afgeleverd. Altijd goede kwaliteit en service.

Jonathan Bartsma
21 mei 2020
Feenstra
20 mei 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Zo blij dat we hier thuis kunnen genieten van Royaal belegd.

Marijke
18 mei 2020

We zijn super fijn geholpen.

Syb
14 mei 2020

Prima zoals altijd

Thea
13 mei 2020

Snelle service en de top kwaliteit die ik van Royaal Belegd gewend ben, super vers en warm bezorgd.

Anna
13 mei 2020
Liesbeth Westermann
11 mei 2020

Mijn moeder was zeer blij met haar verrassing!! Dank jullie wel!

Sylvia
11 mei 2020

Zoals altijd heeeeeerlijke verse broodjes, royaal belegd met verse ingrediënten. Altijd vriendelijke, vrolijke mensen zelfs in deze voor hen moeilijke tijd!

Anniek Boonstra
8 mei 2020
Erica
8 mei 2020

Tot in de puntjes verzorgde high tea lekkernijen, netjes op tijd bezorgd, met een overvloed aan keuze tussen hartig en zoet. Alles even vurrukkulluk en goed klaargemaakt, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt weer! Groetjes, Erica

Pauline
7 mei 2020

Ik ben heel vlot en goed geholpen door Roos. Verder is het natuurlijk heel fijn om in tijden van corona een lokale ondernemer te steunen en je oma te verrassen met heerlijke verse taartjes!

Loes
7 mei 2020

Heerlijke broodjes, bezorging precies op tijd.

van der Velde
1 mei 2020

De BLT: wat een tópbroodje! Heel erg genoten, dankjulliewel!

Frunt
1 mei 2020

Super lekkere taart. Besteld via de site en op de afgesproken tijd op kunnen halen. Aanrader!