Bewertungen von Royaal Belegd Sneek

Neue Beurteilungen

5.0
hans schuurman
Heute
Jimmy
24 August 2023

Ik vindt het frappant dat ik voor het eerst ook daadwerkelijk sla kreeg bij mijn broodje, dit is 3x eerder vergeten. Verder is het eten qua smaak en kwaliteit van de bovenste plank! Ook het personeel is zeer vriendelijk. Spendeer graag mijn centen in deze uitstekende zaak.

Jouk
11 August 2023
Haarstudio Horjus
10 August 2023

Snelle berzorging, overheerlijke broodjes!😋

Klazina
5 August 2023

Heerlijke broodjes,en mooi op tijd.

Julia
5 Juli 2023
Julia
29 Juni 2023

Supergezellig om te Lunchen. Heerlijke smoothies en heerlijke broodjes.

Anouska van Ooijen
20 Juni 2023

Echt top!

Jan Correlje
4 Juni 2023

Keurig op tijd, perfecte kwaliteit en vriendelijke bediening.

Kuiper
4 Juni 2023

Het was heerlijk, bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Haye Soepboer
18 Mai 2023

Het was wederom een ontzettende eer om bij royaal belegd te eten super lekkere broodjes en bliksem snelle bezorging 10/10

Martin
14 Mai 2023

Ben niet anders gewend: het was weer top! Jullie hebben je naam weer letterlijk eer aan gedaan. En bedankt voor de verassings-verjaardags-muffin 😉

Jools
13 Mai 2023

Heerlijke afhaallunch gehaald voor 4 personen! Broodjes zijn daadwerkelijk ‘Royaal Belegd’.

Barend
30 April 2023

Meerdere keren besteld. Normaal gesproken dikke prima. Dit keer de BLT broodjes zeer matig belegd. 1 klein plakje bacon per broodje, weinig saus/dressing, 5 klein stukjes tomaat en ook weinig kip. Dit keer het geld niet waard terwijl normaal gesproken het geld dubbel en dwars waard is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Camiel
23 April 2023

Bezorger was erg vriendelijk en deed zijn werk goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
21 April 2023
Haagsma
19 April 2023

Vers bereid

Annelies
7 April 2023

We zijn altijd heel blij met Royaal Belegd, maar deze keer misten er helaas de tomaten op de BLT en in de carpacciosalade zat eigenlijk bijna geen carpaccio :c

M
7 April 2023

De broodjes waren zeer royaal belegd en waren goed verpakt. Bezorging was voor het mooie net even wat te laat maar ze hadden het druk en de broodjes waren het dubbel en dwars waard!

Sharon
15 MĂ€rz 2023

Roomboter voor brood was vergeten wel betaald

Haagsma
15 MĂ€rz 2023

Heerlijk vers

Wilma
10 MĂ€rz 2023

Snel en makkelijk besteld. Goed verpakt. Heerlijk. Leuke prijs. Goede kwaliteit. Top geregeld. Hartelijk dank.

Hendrik
9 MĂ€rz 2023

Het is hier altijd goed!

Nynke Bergsma
3 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijke broodjes bij Royaal Belegd! in overleg is er veel mogelijk en de bezorging is altijd op tijd!

Jildou
14 Februar 2023

Heerlijk broodje en werd snel bezorgd

Julia
12 Februar 2023
Daniek
11 Februar 2023

Het is altijd ‘royaal’ belegd ;)

Julia
10 Februar 2023
Lisanne
3 Februar 2023

Goedemiddag, Wij bestellen regelmatig bij jullie voor onze vrijdagmiddag lunch. Ondanks dat het ons meestal goed bevalt, viel het vandaag een beetje tegen. De carpaccio salade, waar je goed voor betaald dus ook hoge verwachtingen van hebt, was erg zompig. Helaas zat er zo veel saus over heen dat je de carpaccio niet meer kon proeven. Daarnaast zaten er onrijpe tomaten in wat de smaak niet veel beter maakte. Naast dat de salade niet aan de verwachtingen voldeed was er bij de BLT met Italiaanse bol het gebakken ei vergeten. Hier moet je ook nog eens extra voor betalen. Daarnaast was dit broodje zeker niet royaal belegd. De sla was hier ver te zoeken. Om wel met een positieve noot af te sluiten bevalt het ons normaal gesproken goed. Echter wouden wij dit wel graag even laten weten om dit in de toekomst te voorkomen zodat we weer voluit uit kunnen kijken naar de vrijdag lunch. Vriendelijke groet, Lisanne

Julia
2 Februar 2023
De Boer
31 Januar 2023

Perfect! Zoals altijd

A.C.J.
28 Januar 2023
Rixt
27 Januar 2023

Het was een halfuurtje te vroeg, hierdoor was het eten koud, want onze pauze was om 12:00

Julia
25 Januar 2023
Willeke Elbertsen
20 Januar 2023

Het was heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar! De mister Pumpkin had wel iets teveel vocht en was wat flauw.

Julia
20 Januar 2023
Kamminga
5 Januar 2023

Kool op het broodje/chicken maakte het te ? Hoe zal ik het zeggen, soppig/nat. De rest was prima.

Julia
27 Dezember 2022
Julia de Wit
14 Dezember 2022
Henk
11 Dezember 2022

Altijd lekker en smaakvol!!

Amanda
7 Dezember 2022

De allerlekkerste broodjes & taartjes!

Planee Management Advies
1 Dezember 2022

Heerlijke broodjes voor bij onze vergadering en leuke en lekkere sweet-sinterklaasboxen voor het personeel! Bedankt weer Royaal Belegd, we blijven een trouwe klant van jullie!

Mark
25 November 2022
Yvonne
9 November 2022

Heerlijke broodjes en bestelling op tijd. Dank!

Nawal
29 Oktober 2022

Top!

Michiel Inia
28 Oktober 2022

Bestelling niet compleet maar snel en attent opgelost :D

Amel
15 Oktober 2022

Top!

Robert b
13 Oktober 2022
Familie Koning/Wiersma
7 Oktober 2022

Waren weer heerlijk verse en goed belegde broodjes 😍

Roelof Vallinga
2 Oktober 2022

De witte bollen hadden iets langer in de oven gemogen. Voor de rest royaal belegd!

Heslinga Uitvaartzorg
30 September 2022
Reino
18 September 2022

Het was top

Zijlstra
13 September 2022

De broodjes waren heerlijk! het was alleen niet helemaal "royaal" belegd. Wij ons betreft had er wel wat meer beleg op gemogen, betreft iig de carpaccio broodjes.

Jodi Hage
10 September 2022

Vandaag ging er even iets mis, gevraagd eentje zonder mayonaise, bij bezorging bleken ze allemaal met mayonaise te zijn. Even gebeld, binnen no-time was de bezorger er met een broodje zonder mayonaise (ook zonder ei, maar dat kan gebeuren in alle haast)! Top opgelost en we blijven sowieso vaker bestellen want de broodjes zijn heerlijk en de bestellingen worden altijd snel bezorgd! Complimenten! :-))

LL
10 September 2022

Prima

B.j.Rooth
26 August 2022

Heerlijke broodjes zoals altijd !

José
25 August 2022

Altijd lekker en goed. Top service

Annemarie
31 Juli 2022

Royaal belegde broodjes met een royale glimlach bezorgd, zelfs in de regen đŸ«ą Smullen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Durkje Kroles
31 Juli 2022

Heerlijke Royaal belegde broodjes 👍

Sanne
30 Juli 2022

Wederom heerlijke broodjes en wat een heerlijke blondie. Vriendelijke bezorgster en snel ontvangen! Tip is om aan te geven hoeveel smoothie je ontvangt. Het was mij, bij bestellen, niet duidelijk of het voor 1 of 2 personen zou zijn. Wellicht handig om het aantal ml erbij te schrijven.

Marjan Siegersma
27 Juli 2022

Hartstikke lekker broodje bij jullie gekocht en heerlijke smoothies. Er zat alleen niet een servetje bij en dat heb ik wel gemist omdat de humus, vanwege het warme weer denk ik, nogal vloeibaar was.

Kim Altena
15 Juli 2022
Klaasje
6 Juli 2022

Broodjes mochten iets meer afgebakken worden, iets knapperiger Beleg was heerlijk. Bezorging ruim binnen de tijd.

Anouk Poiesz
30 Juni 2022

Heerlijke broodjes en super fijne service! Bedankt voor de tekst op het doosje, super leuk!

Carlijn
17 Juni 2022

Heerlijke broodjes en overheerlijke smoothies

Anoniem
11 Juni 2022

Klasse!!! Grote aanrader.

Annemarie
11 Juni 2022

Al zo vaak besteld en het valt nooit tegen. Kwaliteit is altijd perfect đŸ‘ŒđŸ»

Margreet
2 Juni 2022

Heerlijke broodjes en het broodje kip was nog echt heel warm! Super lekker!

Johan
26 Mai 2022

2 × Papa Salmone voor afhaal besteld en betaald maar 1 niet geleverd. Bestelling op volledigheid controleren voordat wordt uitgeleverd.

Antwort von Royaal Belegd

Onze excuses voor het ongemak. Ik heb u een mail gestuurd hierover. Ik hoop dat we het probleem nog deels kunnen oplossen.

Neine
25 Mai 2022
Birgit Brouwer
22 Mai 2022

Helaas was een deel van de bestelling vergeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Royaal Belegd

Wat verveld dat de bestelling niet compleet was. Wil je contact met ons opnemen en doorgeven welk item ontbrak zodat we dat bedrag kunnen teruggeven?

Erwin Hoekstra
20 Mai 2022

Lunchen op vrijdag, bij Brandmerck kijken we er altijd naar uit. Pulled chicken italiaanse bol met eigen gemaakte saus, verrassend, uniek en heel smakelijk! In 1 woord samengevat "genieten". Met vandaag ook nog als toetje taartjes erbij als verrassing. Omdat we vaste klant zijn. Nu alweer zin in volgende week

Ilse Blijenberg
19 Mai 2022

was weer om te smullen!! groetjes!!

Fam Koning
18 Mai 2022

Heerlijke broodjes !

Bruinsma
18 Mai 2022

Heerlijk.

Lisa
17 Mai 2022

Heerlijke broodjes, en ook echt 'royaal belegd'. We hebben er van genoten!

Max
13 Mai 2022
Caroline odding
13 Mai 2022

Heerlijk eten! Bezorging keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

Danielle Terpstra
8 Mai 2022

De bezorger was best een stuk later en 1 van de broodjes was niet wat we hadden besteld, vandaar geen 5 sterren. Het was wel erg lekker en de bezorger was vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ferdy
22 April 2022

Echt genoten van mijn bestelde BLT. Smaakvol en met zorgzaamheid bereid en ingepakt. Beste plek voor lunch in omstreken!

G.stoker
19 April 2022

We bestellen wel eens een broodje in de pauze. Het is altijd super lekker en goeie porties. Echt een dikke aanrader. :)

Adema
8 April 2022

Was voor een vriend. René Hooghiemster. Heb het zelf ook eens cadeau gekregen en was super geslaagd toen. Vandaar nu ook cadeau gedaan

Sandra Aggenbach
30 MĂ€rz 2022

Vriendelijke mensen en de broodjes waren overheerlijk!! Prachtige zaak! Echt een aanrader 👌

Martin
30 MĂ€rz 2022

Tja, zoals gewoonlijk weer heerlijk en de bezorging uitermate vriendelijk, correct en snel (Dank je Roos ;-) ). Kan gerust zeggen dat Royaal Belegd ons in de jaren dat we klant zijn werkelijk nog nooit teleurgesteld heeft!

Amber Hazelaar
26 MĂ€rz 2022

SO naar DamiĂ«n. #Top bezorger!!đŸ’ȘđŸ»

van der Kooi
10 MĂ€rz 2022

Wederom genoten van al het lekkers.. Top!!

vd Kooi
8 MĂ€rz 2022

Zoals altijd helemaal super!! Bezorgd op de aangegeven tijd en de broodjes en smoothies waren weer verrukkelijk.

Jorrit Rauwerda
4 MĂ€rz 2022
Roxanne
2 MĂ€rz 2022

Ik had gevraagd om een broodje zonder kappertjes, helaas zaten deze er wel op. Bezorging was stipt op de afgesproken tijd. Helaas was er geen eerdere tijd mogelijk, daardoor 2uur moeten "wachten" tot de eerste bezorg optie.

Raimond Lieuwes
2 MĂ€rz 2022
Jeroen
27 Februar 2022

High tea besteld. Divers, meer dan voldoende en heerlijk. Vriendelijk en op tijd bezorgd. Wij hebben genoten!

Geert
24 Februar 2022

Dik in orde. Heerlijke gerechten van hoge kwaliteit. Feestelijk gepresenteerd.

Lizette Smit
22 Februar 2022

Geen verbeterpunten, alleen maar complimenten! Wat was de lunch weer heerlijk en... zo blij dat de spicy tuna weer op de kaart staat. Die is echt goddelijk!

Ineke
19 Februar 2022

Heerlijke lunch en snel een vriendelijk bezorgd! Dank jullie wel

Maarten de Jong
19 Februar 2022

Het was weer (zoals altijd) heerlijk!

Unique Lights Nederland BV
16 Februar 2022

Zoals altijd weer geweldig !

Xxxx
14 Februar 2022

Was goed eten/smoothie!

Mallory
12 Februar 2022

Snel bezorgd ! BTL BROODJE voor een brakke dag is perfect đŸ™ŒđŸ»

Chantal
4 Februar 2022
Kim Uitenbrink
2 Februar 2022

Het was zeer smakelijk en voedzaam. Goed voor elkaar!!

Sanne Posma
1 Februar 2022

We hadden voor ons kind een kinder high tea besteld en ze natuurlijk laten weten dat ze onder andere een broodje met chocopasta kreeg en een brownie. Helaas zat er geen broodje met chocopasta in maar een broodje met jam (dat lust ze niet) en ook geen brownie maar een stukje boterkoek. Dat was wel een teleurstelling.. Misschien handig om op jullie site te laten weten dat het beleg van de Kinder high tea wisselend is, net als de taartjes die erbij zitten. Dit om bij kinderen teleurstellingen te voorkomen en ze iets krijgen wat ze niet lusten.

Beer
30 Januar 2022

Wat je ook besteld, het is altijd lekker. Over de bezorging wordt duidelijk gecommuniceerd en is lekker vlot.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amarins
26 Januar 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Vrij prijzig maar dan heb je ook wat!

TV
26 Januar 2022

Heerlijke high tea, met gevarieerde zoete en hartige hapjes en heerlijke Clipper thee! We hebben er van genoten!!

A
20 Januar 2022

Heerlijke broodjes, snel geleverd! En ook echt ROYAAL belegd!

Atsje
19 Januar 2022

Het was weer heerlijk

Anne
19 Januar 2022

Heerlijke taartjes Op de afgesproken tijd bezorgd Zeker een aanrader

Paul Marcelis
17 Januar 2022

Lunch was royaal en smakelijk.

Geertje Wietsma
16 Januar 2022

Broodjes waren weer heerlijk!!

Rudi
16 Januar 2022

Heerlijke broodjes , en lekker smoothies

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia Silvius
14 Januar 2022

Vandaag heerlijk geluncht! Fiorissimo was heerlijk zoals altijd en Papa Salmone was een aangename lekkere ontdekking! Bestellen online ging super vlot en het ophalen ook! Lekker, makkelijk en snel!

Molenaar
13 Januar 2022
Christiane Smit
11 Januar 2022

Eigenlijk kan ik alleen maar spreken over de papa Salmone en de brownie, want die zijn ZO GEWELDIG LEKKER, dat ik de andere dingen van de kaart nog niet heb geprobeerd!

Milan Diekstra
9 Januar 2022
Ton Koekkoek
7 Januar 2022

Was weer top geregeld!

Horjus
7 Januar 2022

Vlot en naar wens!

De Vries BuitenComfort
5 Januar 2022

Lekkere broodjes en inderdaad royaal belegd. De pulled chicken is zeker aan te bevelen

Amanda
5 Januar 2022

Lekkerste broodjes van Sneek!

Brenda Rooth
3 Januar 2022

Heerlijke broodjes , altijd goed !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
3 Januar 2022

Een heerlijke salade afgehaald bij Royaal Belegd. Deze stond op het afgesproken tijdstip klaar om mee te nemen.

Kimberley
30 Dezember 2021
CW
30 Dezember 2021

Weer genoten van de heerlijke broodjes !

Wilma Hoogenboom
30 Dezember 2021

Was weer heerlijk👌

Janniek
29 Dezember 2021

Heerlijk eten! Smaakvol en gezonde keuzes

Lianne
29 Dezember 2021

Weer verwend met heerlijke broodjes De BLT verveelt nooit

Carla Berkemeier
24 Dezember 2021

Ondanks de drukte,mooi op tijd. Broodjes en bijbehorende drankjes, lekker en vers. Gewoon een TOP zaak.

Marieke
23 Dezember 2021

Heerlijke broodjes, prima bezorging.

Marcelle de la Porte
21 Dezember 2021

alles was en ging naar wens

de Goede
21 Dezember 2021

Smaakte heerlijk, netjes op tijd bezorgd. Top!

W. Hoekstra
6 Dezember 2021

Bestelling stond op tijd klaar en was lekker! Ook een mooi versierde sinterklaasbox.

Renate
4 Dezember 2021

Zeer slecht, hier hebben we nog over gebeld. Er zou nog contact volgen.

Antwort von Royaal Belegd

Beste Renate, Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Zoals je ziet aan de overige beoordelingen (die allemaal echt zijn) komt het niet vaak voor dat iemand een dergelijke beoordeling plaatst. Zo nu en dan gaat er natuurlijk ook wel eens wat fout en dat proberen we direct op te lossen, zo ook vandaag. Wij hebben je een aantal keer geprobeerd te bereiken per telefoon maar we kregen je helaas niet aan de lijn. Daarom is er geen oplossing gevonden en dat spijt mij. Was dat wel gelukt dan was deze reactie vast niet geplaatst. Ik zorg ervoor dat je je geld teruggestort krijgt. Fijne avond toegewenst!

MKW
3 Dezember 2021

Mooi op tijd en lekkere lunch!

Jurriaan
26 November 2021

Omnomnomnomnom!

Saskia
17 November 2021

Niks op aan te merken, heerlijke broodjes, aan huis geleverd đŸ‘đŸ»

Leo
15 November 2021

Heerlijk!!!!

Elbrig
13 November 2021

Erg genoten van de lunch. Het gebakken ei was ook een mooie extra optie! Nog een kleine tip voor het broodje met paddestoelen: truffelmayonaise. Dit maakt hem echt helemaal af!

Jo-Ann Martin
11 November 2021

Ontzettend fijn geholpen door het personeel. Ze denken ook met je mee. Zeker 5 sterren waard

Hester
31 Oktober 2021

Lekkere broodjes gegeten, zoals we gewend zijn van Royaal belegd! Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kimberly
27 Oktober 2021

Altijd optijd & zooo lekker!!

Gerard
15 Oktober 2021

Heerlijk eten, broodje was royaal belegd. Goeie service ook en zeer vriendelijke bezorging! Top!

Saskia
14 Oktober 2021

De BLT met ei is heerlijk!

Evelien de Jong
13 Oktober 2021

Snelle bezorgen, top! Helaas was de zalm wel al aardig oud.. verder was het heerlijk!

Allard
8 Oktober 2021

De beste ontbijt en lunchzaak van sudwest fryslan. Vriendelijk personeel, vette ambiance, heerlijk eten en eko certificaat. Mijn favoriete stek!

Anoniem
26 September 2021
Blom
17 September 2021

De bestelling is de laatste tijd niet compleet geleverd en niet royaal belegd zoals we eerst wel gewend waren.

Bakker
1 September 2021

Heeerlijk broodje pulled chicken!

Albert Paauw
30 August 2021

BTL was heerlijk. Helaas was de zachte pink bol erg droog, dat was gewoon niet lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Trynke
27 August 2021

Heerlijk! Kan niet anders zeggen. Extra vezelrijk volkoren broodje gehad, absoluut aan te raden. Super vers! Ik ben dol op de gerookte zalm met wasabimayo, ei, kappertjes en sla (papa salmone). Ook de creatie van de leerlingen van Bogerman is zeer goed bevallen! Daarnaast de Italiaanse bol met pulled chicken besteld en aangegeven dat ik de coleslaw en saus graag apart wou hebben. Dat hebben ze keurig gedaan, chapeau! Bezorging keurig op tijd, top! Niks op aan te merken, super lunch:)

J. Hiemstra
26 August 2021

De broodjes carpaccio waren lauw geworden. Het was beter geweest deze bij de bezorging niet in dezelfde zak te doen als de warme pulled chicken. Kwaliteit van de broodjes op zich prima!

Amanda
26 August 2021

We bestellen regelmatig een lekkere lunch, en wat is dat altijd mega lekker! Vooral de bezorging is heel fijn als je druk aan het werk bent. Wij zijn fan!

Lysbert
20 August 2021

Top kwaliteit! Je kunt hier allemaal lekkere dingen eten en drinken en ook nog eens gezond. Wel had ik vanochtend een ander broodje gekregen dan ik besteld had. Graag hier om denken. Verder is het top!

Niels Visser
5 August 2021

Altijd heerlijke royaal belegde broodjes toppers ga zo door !

Pizza Drive Sneek.
29 Juli 2021

Overheerlijk

Daniel
23 Juli 2021

Heerlijke broodjes en smoothie. Aanrader!!!

Gerrit Jan
20 Juli 2021

Snelle bezorging van heerlijke, verse broodjes en smoothies.

Miriam Hoogeveen
18 Juli 2021

Het was wederom heerlijk!

Mk
9 Juli 2021

Super lekker 👌

Angelique
9 Juli 2021

Vandaag o.a. een broodje zalm besteld voor bezorging. Heel simpel met sla, ei en kappertjes en niet echt vullend voor lunch. Wellicht een idee om de opmaak wat luxer in te zetten. Broodje geitenkaas was daarentegen wel oké!

Iwan
3 Juli 2021

Prima broodjes

Daniël
15 Juni 2021

Heerlijke broodjes, echt een aanrader!

Milan
12 Juni 2021
Kim
5 Juni 2021

De lekkerste broodjes, altijd vers! Snelle levering en vriendelijk personeel!! Beter kan niet!!

Anoniem
4 Juni 2021

De royale high tea is of heel weinig, of een te hoge prijs. Alles wat er in zit is echt heel lekker, maar voor dit bedrag hadden wij er meer van verwacht.

Hairstudio S’He Cares
4 Juni 2021

Heerlijke broodjes, super goed voor elkaar!

Anouk
27 Mai 2021

Het was heerlijk! Enige min punten: we hadden besteld met bezorgtijd 12:00. Echter stonden ze 11:35 al voor de deur. Gelukkig waren we net thuis. Tip: als iemand laat bezorgen op een tijdstip, bel dan even als je het eerder wilt bezorgen.

Sander Jillings
27 Mai 2021

Altijd weer een super Royale belegde Lunch ontvangen !! En super lekker..

Erik Roos
26 Mai 2021
Saskia Rosendaal
25 Mai 2021

Altijd supersnelle service en bezorging. Maar bovenal erg lekkere gerechten, broodjes en taartjes. Niet te vergeten altijd met een glimlach.

Lianne Kazemier
22 Mai 2021

We bestellen regelmatig bij jullie de lekkere broodjes waaronder de favoriete BLT. Helaas zat er vandaag zo ontzettend veel mayonaise op dat het broodje zo nat en soppig was dat we deze eigenlijk niet meer konden eten. De kip en bacon hebben we met keukenrol af gedept en wat eigen sla erbij gedaan. Is nog nooit voorgenomen maar misschien een klein aandachtspuntje voor jullie. De andere 2 broodjes waren heerlijk en hebben er lekker van gesmikkeld. Tot de volgende keer Groetjes Lianne

Andreas
21 Mai 2021

Heerlijke broodjes.

Wietse Nieuwenhuis
20 Mai 2021

Smaakte heerlijk maar de bestelling was niet compleet. Het lukte helaas niet meer om contact met jullie bezorger te krijgen of met de jullie zelf
..

Jessica
19 Mai 2021
Dyong
16 Mai 2021
Noel
15 Mai 2021

Altijd top service! Eten is heerlijk en vers. Bedankt Royaal belegd.

Selma
13 Mai 2021

Smakelijke lunch en lekkere sapjes. Stond netjes klaar optijd. Bedankt en tot de volgende keer

Quintus
11 Mai 2021

Heerlijke en gezonde broodjes. Onze Braziliaanse gasten waren blij verrast met de Vegan burger.

Lianne
9 Mai 2021

Altijd weer genieten, jullie lekkere broodjes. Broodje kiphotdog viel ook in de smaak. Nog nooit teleurgesteld in onze bestelling. Blij met jullie in Sneek

Thomas Schutz
8 Mai 2021

Super lekker en snel!!

van der Kooi
7 Mai 2021

Heerlijk gegeten! De hotdog is een echte aanrader!

Agnes
30 April 2021
Meike
29 April 2021

Deze keer was het niet wat ik gewend ben. Het stokbrood ontbrak bij de salade. Dit was helaas al de tweede keer dit jaar. De carpaccio was nog bevroren. Ipv cherrytotmaten, grote stukken tomaat ( en helaas houd ik daar niet van) Normaal altijd zeer tevreden, maar deze keer viel het eerlijk gezegd toch wat tegen.

Geertje
28 April 2021
Susan
28 April 2021

Knapperige broodjes, heerlijk vers belegd. De smoothies waren erg lekker. Bestellen ging soepel en vlot bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AJ
27 April 2021
Melchers
27 April 2021

Lekker gevuld en genoeg. Ik kom weer terugđŸ‘đŸ»

Niels Visser
27 April 2021

Heerlijke broodjes en royaal belegd top onderneming ! Ga zo door, ik bestel vaker

Angelique
26 April 2021

Heerlijke broodjes en lekkere verse sapjes. Volkoren broodje vonden wij iets aan de kleine kant. Verder prima.

Anne
21 April 2021

Super lekker, zoals altijd!

gritta
18 April 2021

Super! was lekker en wordt heel blij van de sfeer en de leuke mensen die bij Royaal werken :)

Catherina
17 April 2021
Leo
17 April 2021
Sjoukje
16 April 2021

Heerlijk vers en erg lekker!! Prachtige locatie en sfeervolle inrichting. Vriendelijk personeel Suc6

Zomerdijk
16 April 2021

Gewoon lekker en goed!

Erna Kolk
13 April 2021

Als altijd verrukkelijk!

Miriam Hoogeveen
10 April 2021

Het was, zoals altijd, weer heerlijk!

Rosemarie
8 April 2021

De beste cappuccino van Sneek en omstreken, verrukkelijke broodjes en smoothies en dit keer Vegan yoghurt bowl: feestje!

Leo v.d. Graaf
4 April 2021

Was heerlijk! Misschien een idee om er voortaan een lijstje bij te doen, waarop - zoals op jullie website vermeld - precies staat wat er allemaal bij zit. Maakt het nĂłg lekkerder!!

Aranka
28 MĂ€rz 2021

Erg genoten van de High Lunch Royaal! Een echte aanrader!

Annemaaike
28 MĂ€rz 2021

Heerlijke Royaal belegde broodjes!

Niels Visser
27 MĂ€rz 2021

Altijd erg lekker en royaal belegd zoals het hoort

Marije
26 MĂ€rz 2021

Een lekkere lunch laten bezorgen thuis. Broodje was heerlijk vers en goed belegd. Ook een lekker verse sap erbij en een gembershot. Als toetje in de middag ook nog een heerlijk stuk carrotcake, super!! Ga zo door.

Aukje van den Nieuwenhoff
25 MĂ€rz 2021

Ik heb wel besteld, maar pas voor 2e paasdag. Daarna wil ik best beoordelen 😊

Bas Holleman
25 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten!! En de brownie was om te watertanden!!👍👍

Anouk
25 MĂ€rz 2021

Heerlijk gesmuld van de taartjes!

Piet
21 MĂ€rz 2021

Lekkere broodjes en we hebben er van genoten

Kimberley jansen
20 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes en fantastische serves.

Esther
20 MĂ€rz 2021

Altijd super 😀 kindjes hebben genoten Merci đŸ™â€ïž

Desiree Berghout
20 MĂ€rz 2021

zoals altijd ; snel, goed, lekker vriendelijke mensen en wauw wat een mooi pand

Manon
19 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk!

Gerda
19 MĂ€rz 2021

Gewoon heerlijk en met liefde gemaakt

Fenna
19 MĂ€rz 2021
Eva
18 MĂ€rz 2021

Heel lekker, alleen jammer dat de waffel niet warm (of lauw) was. Vorige keer was ie wel warm.

Sieuwke
18 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes afgehaald vandaag! We kunnen niet wachten tot jullie straks Ă©cht open zijn. Dan komen we graag langs voor de gezelligheid, jullie prachtige plek en natuurlijk de koffie-specials

Lotte
17 MĂ€rz 2021

Heerlijke broodjes, vlotte service!

du Pon
14 MĂ€rz 2021

Wat een feest om met elkaar zondag een taartjesproeverij van jullie te ontvangen, voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonja
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten, goed geregeld met van te voren bestellen

Desiree
13 MĂ€rz 2021

Het was weer, zoals altijd, lekker en goed verzorgd. Nieuwe lokatie wordt top voor zover we het konden zien.

Jojanna
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk broodje carpaccio en broodje pulled pork. Zelfs het broodje was nog warm! Voor herhaling vatbaar!

M.
12 MĂ€rz 2021

Super service en klantvriendelijkheid

Jeroen
11 MĂ€rz 2021

zoals als altijd, heerlijke broodjes en snel geleverd!

Caroline Lampe
11 MĂ€rz 2021

Lekkere Vegan broodjes. Nog een beetje lauw warm op een speltbolletje. Zeer smakelijk! Met het bijbestelde sapje een prima lunch gehad.

Sarrine Reinderink
11 MĂ€rz 2021

Heerlijke verse broodjes.

Sandra Ingeborg de Vries
10 MĂ€rz 2021

Broodjes waren echt heel lekker!! Veel smaak en vers. Bezorging iets later dan aangegeven maar niet storend (13.00u werd 13.15u). Wel echt jammer dat blijkbaar het opmerkingenveld niet gelezen wordt, want ik had gevraagd zonder tomaat en die zat er dus wel op...

Jasper
10 MĂ€rz 2021

Broodje pulled chicken was heeerlijk

Roelie
10 MĂ€rz 2021

Was heerlijk en meer dan genoeg. En ook nog lekker warm .

Ineke
26 Februar 2021
M. Wijnja
26 Februar 2021

Prima verzorgd, heerlijk gegeten

fronie de bruin
24 Februar 2021

Heerlijke broodjes gehad met een vlotte bediening. Super!!!

Birgit Brouwer
20 Februar 2021

De pulled pork en het gebakken ei waren al koud, jammer.

KK
20 Februar 2021

Super lekker. Top.

Jessica Kingma
18 Februar 2021

De broodjes waren, zoals altijd, echt vreselijk lekker! 1 van de beste broodjes van Sneek. We zijn enorm benieuwd naar de nieuwe zaak en wat voor moois/lekkers dat gaat brengen!

Machteld
15 Februar 2021

Heerlijke vegan burger en heerlijke pulled chicken!

Mark
14 Februar 2021

Heerlijke sweet box en hight tea! Niets op aan te merken!

Manon
14 Februar 2021

Zag er heerlijk uit en was ook nog eens heerlijk ❀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Syske
12 Februar 2021

Genoten van de Baby box taartjes (incl. een holy nut taartje voor mezelf)! Ze zagen er prachtig uit en waren heerlijk! Een aanrader!

Marjolein
12 Februar 2021

Dank voor de hightea voor 2p, zag er goed uit. Zelf niet geproefd maar erg leuk om iemand mee te verrassen! Verpakt in een mooie luxe doos maar helaas niet zo fietsproof. Misschien tip voor de volgende keer om het iets beter te verpakken. Alles zat los in de doos. We hebben echt voorzichtig gefietst maar alles was doorelkaar gerold. De verrassing was er niet minder om maar toch jammer van de lekkere happen. Ik wilde het jullie toch laten weten. Misschien is een doos met vakjes oid een idee?

Aggie
12 Februar 2021

Super leuke bediening, snel op te halen, heerlijke broodjes, super vers, heerlijke smoothies, voor herhaling vatbaar.

Leonie Boxen
11 Februar 2021

Wederom heerlijke broodjes en snel bezorgd. Geweldig dat hart onder de riem doosje. Werd echt gewaardeerd. Tot de volgende keer maar weer.

Tialda Goodijk
3 Februar 2021

Super chill broodje!!!!

Mark
3 Februar 2021

Heerlijk broodje afgehaald! Zeker een aanrader

Patrick
31 Januar 2021

Heerlijke broodjes gegeten

Ben
31 Januar 2021

Was heel lekker! Maar onze bestelling kwam op het verkeerde broodje (bruin ipv italiaanse bol)

Inge
30 Januar 2021

Een lekkere lunch afgehaald. De broodjes deden de lunchroom eer aan: ze waren namelijk royaal belegd. Heerlijk!

Jade
29 Januar 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

Dorine Schreurs
29 Januar 2021

Als altijd: heerlijk! Succes met de verbouwing en de nieuwe plek, wordt vast te gek!

Rick van Oosterhout
29 Januar 2021

Ik heb eerder bij royaal belegd besteld, maar dit was het eerste broodje wat niet echt 'royaal belegd' was, jammer. Weinig carpacio, weinig salade maar vooral veel saus.

Antwort von Royaal Belegd

Dag Rick. Vervelend dat je deze ervaring hebt. Zou niet moeten en ik wil je graag tevreden stellen. Neem even contact met ons op dan lossen we het op.

Marijke
28 Januar 2021

Heerlijke lunch!

Marleen
28 Januar 2021

Heerlijk!!

Jeroen
27 Januar 2021

zoals gewoonlijk heerlijke broodjes en ruim op tijd bezorgd. Altijd weer een feest bij royaal belegd te bestellen en hopelijk snel te eten op de nieuwe locatie.

Pieter Bruinsma
25 Januar 2021
Carmen
24 Januar 2021

Super!! Heerlijke broodjes door de leukste bezorgster gebracht👌!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charlotte
22 Januar 2021

Heerlijke broodjes!

Carin
21 Januar 2021

Weer genoten van de broodjes en taartjes, die laatste waren hier natuurlijk weer te snel op! Tot de volgende bestelling!

annemarie
19 Januar 2021

op tijd bezorgd en als altijd heerlijke broodjes. missen de locatie en jullie heerlijke koffie natuurlijk wel

Diepeveen
18 Januar 2021

Het was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
17 Januar 2021

Wederom een heerlijke lunch!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iet
16 Januar 2021

Het was als altijd weer heerlijk..👍

De Boer
8 Januar 2021

Zoals gewoonlijk was het weer fantastisch!

Brandmerck
8 Januar 2021

Ontzettend genoten van onze lunch op vrijdag. Knapperige broodjes met heerlijke pulled chicken!

Daniël
7 Januar 2021

Elke keer weer heerlijke broodjes en lekkere sapjes!!! We hebben er van genoten, bedankt!!!

Femke
7 Januar 2021

Super! Robyn was erg blij met de taartjes! :)

Geartsje Afke Attema
7 Januar 2021

Keurig belegd, heerlijke broodjes. Netjes op tijd bezorgt

Kamminga
7 Januar 2021

Heerlijke broodjes!

Femke
31 Dezember 2020

Prachtige hight tea! En heerlijke blondie! Jammer dat de Chai latte er deels uit was gegaan en het brood en de taart door elkaar was gebobbeld in de doos. Maar bezorger vertelde dit keurig. Of ze daar wat aan moest doen. Gelukkig smaakte het nog heerlijk! (en kwamen ze de thee nog nabrengen!)

Caroline
31 Dezember 2020

Lekker veel taartjes besteld en rond gebracht bij lieve mensen die wel iets lekkers konden gebruiken. Blij verrast met deze heerlijkheden. Leuk om te geven.

Marije Bootsma
30 Dezember 2020

Vandaag zijn wij onze dag begonnen met een bestelling van Royaal belegd: de broodjes waren weer erg lekker, de bezorging keurig op tijd! Hoewel we het samen zijn in jullie gezellige hoekpandje enorm missen, heeft dit toch ook wat leuks: genieten van heerlijk eten wat de dag even een speciaal tintje geeft in deze rare tijd. Wij kijken uit naar de volgende keer! Fam. Bootsma, IJlst

Vivian
24 Dezember 2020

Altijd heerlijk en verse bereid!

Lianne
24 Dezember 2020

Omdat we allebei thuiswerken trakteren we ons zelf regelmatig op een broodje van jullie tijdens onze lunch. Het valt ons op dat de kwaliteit altijd goed is, de broodjes zijn vers en het belegd is van goede pure kwaliteit. Jullie broodjes zijn ons nog nooit tegengevallen en we nemen meestal ook nog ons favoriete broodje. BLT, tonijn en carpaccio. Ook in 2021 zal onze lunch nog vaak bij jullie besteld worden. We wensen jullie heel veel succes met het nieuwe pand. Een spannende stap maar als ondernemer is dat weer een leuke nieuwe uitdaging. Tot in 2021 Groetjes Lianne en Gerbrand Kazemier

L Bouma
23 Dezember 2020

Genoten van de Smoothie,, Heerlijke broodjes, en de gember shots! Bedankt!

Anna Hilarides
23 Dezember 2020
Saskia
17 Dezember 2020

Heerlijke broodjes, op afspraak gemaakt en een heerlijke latte macchiato to go.

Silvia
16 Dezember 2020

Top service !! Heerlijk ontbijtje Doen we vakerđŸ„ł

Esther
16 Dezember 2020

Snelle levering en goede kwaliteit!

Barbara
10 Dezember 2020

Heerlijke broodjes en warme koffie !

A. Dijkstra
10 Dezember 2020

Heerlijk broodjes, en een snelle bezorgservice!

Loes
10 Dezember 2020
Cindy Dijkstra
4 Dezember 2020

Bestelling nog niet ontvangen ?

Ina
3 Dezember 2020

heerlijk gesmikkeld uit de lunchbox!

Yvonne
30 November 2020

We hebben weer genoten van de heerlijke broodjes. Kiezen is lastig, er zijn zo veel lekkere broodjes!

Dirk Jan Pheifer
29 November 2020
Kekootje - Rixt Ykema
28 November 2020

Zoals altijd, fantastisch lekker en fijne smaakcombinaties, top!

Melanie
28 November 2020

Heerlijk broodje weer vandaag! #geitenkaas

Autobedrijf Pheifer BV
27 November 2020
Dennis van der Veldt
26 November 2020

Top as always!

R&D
22 November 2020
C.Wiersma
20 November 2020

Super heerlijke broodjes !! Gaan zeker vaker bestellen en langskomen zodra het weer mag đŸ™‹â€â™€ïž

Mirjam
20 November 2020

Vandaag broodjes bij jullie besteld. Kip cashew en carpaccio. Was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Terpstra / Brouwer
15 November 2020

Aanrader! Online een sweetbox besteld, keurig op tijd geleverd en ontzettend lekker. Samen gesmuld met mijn cliënte, ook namens haar (86 jaar) ontzettend bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingelies
14 November 2020

Heerlijke broodjes waren het. Super snel bezorgd 👍

Ten Brink
13 November 2020

Super service, heerlijk broodje.

Anke
13 November 2020

Heerlijk weer.. as always!

Jan-alex
13 November 2020

Vlotte bezorging en erg smakelijke broodjes, bedankt!

Kirsten
12 November 2020
Ineke
11 November 2020

Heerlijke broodjes! Precies op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Martin
11 November 2020

Zoals altijd: Heerlijk!

Elly Runia
6 November 2020
Nadia
6 November 2020

Super service, snelle bezorging