Beoordelingen van Royaal Belegd Sneek

Recente recensies van Royaal Belegd Sneek

5 sterren na 124 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt en heerlijk vers.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Blt broodje 👌

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima broodje en prima bestelapp. Vlot geregeld!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodjes met een smoothie besteld. Lekkere lunch!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi assortiment, maar helaas de kwarktaartjes met aardbei niet vers, slagroom was n plasje room in een bamboeschaaltje al bij thuiskomst.. morgenochtend gaan we de taartjes proeven, hoop dat dat de eerste teleurstelling wegneemt..

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond weer keurig klaar. Heerlijke broodjes Fortisimo.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carrotcake was droog, dat was jammer. De rest was heerlijk!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Bestelling keurig geregeld en op tijd. Aanrader.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet wat we gewend zijn van Royaal belegd. De Italiaanse bol was erg slof waardoor het meer leek op een zacht bolletje. Leek alsof er minder aandacht dan normaal aan de broodjes besteed is.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn van jullie goed gevulde salades gewend. Die erg lekker zijn!. De porties waren dit keer kleiner.. Zaten grote stukken blokjes kaas in. Dit keer maar 1 bakje boter maar wel bij elke salade 1 portie rb en brood besteld Vorige week was alles tip top in orde. Rijkelijke salades en mooie opmaak! En voldoende boter. Heerlijk. Die verwachting heb je dan voor de volgende keer weer, maar dat was nu helaas niet zo.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging!! En heerlijk vers puur eten

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete broodjes- en smoothieszaak in Sneek. Goede kwaliteit en lekker. Bezorging is altijd met service en een lach!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes Snelle bezorging Die blondie.....omg😍

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heeeeerrlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes halen bij Royaal Belegd is altijd een feestje. Echt genieten van combinaties die je zelf niet zo bedenken. Het enige puntje.... de speltbollen waren wat hard. Veel harden dan gebruikelijk. Maar overall... in een woord fantastisch!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lunch! Totaalplaatje klopte en het gebakje was fantastisch

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd op tijd en warm! Echt een aanrader dus

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Netjes en op tijd afgeleverd. Altijd goede kwaliteit en service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Zo blij dat we hier thuis kunnen genieten van Royaal belegd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn super fijn geholpen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de top kwaliteit die ik van Royaal Belegd gewend ben, super vers en warm bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder was zeer blij met haar verrassing!! Dank jullie wel!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeeeeerlijke verse broodjes, royaal belegd met verse ingrediënten. Altijd vriendelijke, vrolijke mensen zelfs in deze voor hen moeilijke tijd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot in de puntjes verzorgde high tea lekkernijen, netjes op tijd bezorgd, met een overvloed aan keuze tussen hartig en zoet. Alles even vurrukkulluk en goed klaargemaakt, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt weer! Groetjes, Erica

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel vlot en goed geholpen door Roos. Verder is het natuurlijk heel fijn om in tijden van corona een lokale ondernemer te steunen en je oma te verrassen met heerlijke verse taartjes!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, bezorging precies op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De BLT: wat een tópbroodje! Heel erg genoten, dankjulliewel!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere taart. Besteld via de site en op de afgesproken tijd op kunnen halen. Aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag vierden wij in het heel klein de 40 jarige verjaardag van mijn man. De bestelling was super leuk versierd en de broodjes (op verzoek) in stukjes gesneden zodat we een soort lunch buffetje konden maken. De kwaliteit was zoals altijd uitmuntend en gebracht met een grote glimlach. Ook de sweet box en de high tea zijn een dikke aanrader! Ook als lunch voor de thuiswerkers een dikke tip. Bestellen mensen!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smoothie en broodje warme kip! Echt een aanrader

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer besteld en het was echt top. Heerlijke broodjes incl. smoothies. Echter, bij de 2e bestelling waren 2 broodjes niet volledig gelegd, o.a. De bacon miste op de BLT

Reactie van Royaal Belegd:Hoi Elma, Wat vervelend te lezen! Bacon is wel erg belangrijk bij de BLT. Als je een volgende keer besteld wil je dit dan bij opmerkingen vermelden? Dan krijg je er wat lekkers van ons bij.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed georganiseerd op deze manier hoor! Ga zo door👍

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke verras pakketjes! Snelle service

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd fijne

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en zeer smaakvol

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en gedurende de dag nog aan het genieten van alle taartjes! Gembershot was weer lekker scherp!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt! De bestelling is rond het gewenste tijdstip bezorgd en zag er prachtig uit! (Sweet box) het was een cadeau, en er kon zelfs een handgeschreven boodschap bij op een kaartje. Dankjewel Royaal Belegd!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere bestelling wachten wij weer met blijdschap op! Heerlijke verse broodjes met verse sapjes erbij. Een Royaal feestje keer op keer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een superleuk idee om zo iemand te verassen. Altijd leuk , niet alleen nu. Het broodje was heerlijk, de smoothie was top en als kers op de taart een lekkere reep chocolade. Bedankt toppers.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom veel liever langs om tijdens lunch het weekend te vieren, maar wat was dit een heerlijkheid! Een als van ouds royaal belegd hemelse ervaring. Top levering en de app ideaal.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en heerlijk broodje+smoothie!! Bedankt!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een heerlijke lunch! De spelt kip cashew!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superheerlijke taartjes om onszelf heerlijk te verwennen, wat een leuk initiatief van deze jonge ondernemers! Dat smaakt naar meer, veel meer!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk: Heerlijk, maar dan ook echt in de buitencategorie! Zou willen dat ik het budget had om er een dagelijkse gewoonte van te maken, echt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben in onze achtertuin zitten smullen van een heerlijk samengestelde high tea! Wat een lekkere broodjes en taartjes, jullie hebben ons letterlijk een hele fijne middag bezorgd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal top !

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!😋

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd kwaliteit en alles met een grote glimlach. Favoriete koffietent en lunch spot in Sneek, om te zitten , af te halen of te laten bezorgen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een super lekkere lunch!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik iets op te merken heb is dat het eten iets te vroeg kwam maar dat is ook het enige puntje. De broodjes en sapjes zijn altijd van goede kwaliteit en heerlijk. Dit is onze favoriet voor ontbijt en lunch!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren zoals altijd weer overheerlijk! Goed gevuld en lekker knapperig de Italiaanse bol! En de service is top! Ik belde om te vragen of ik mijn broodkeuze nog kon veranderen maar helaas was het broodje al gemaakt, toen ik mijn broodjes kwam ophalen hebben ze toch nog een nieuw broodje met mij gewensde broodkeuze gemaakt! Ze houden ervan als klanten tevreden hun bestelling ophalen of bestellen 😁

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en top service zo in deze tijden 👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de inhoud wat tegenvallen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgd. Rijk belegd, servetje erbij.x Werd bijzonder gewaardeerd. Tip: Verras je thuiswerkende (evt.alleenstaande) collega. Je weet zeker dat deze thuis is, en als je werkt moet je toch eten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd en snel geleverd!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, heerlijke broodjes! Fijn om een klein beetje te genieten in deze tijd. Jullie zijn toppers!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke verse broodjes en de lekkere smoothies. Zeker een aanrader!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het smaakte prima en het werd op afgesproken tijd bezorgd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk: een echte verwennerij zeker in deze tijden. Die houden we er in!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes, voor herhaling vatbaar! Oma heeft buiten in de tuin ook genoten :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, netjes bij de deur en heeeerlijke broodjes!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een heerlijk broodje carpaccio en karamel koffie besteld als thuiswerk lunch. De tijd indicatie van bezorging klopte exact. Top service en kwaliteit!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, soepel besteld en snel geleverd #5 reeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!! Volgende keer weer!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een heerlijke lunch afgehaald als verrassing voor de jarige. Fijn dat het in deze periode toch kan. Het was super geregeld en erg lekker!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke producten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service van de online bestelling was top, evenals de enthousiaste bezorging! Ik vind het een super service in deze tijd, en juist daarom heb ik er gebruik van gemaakt om zo het weekend in te luiden!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gelunched. Snel bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje, vlot bezorgd! Vond het vooral erg lief dat de meneer die mijn bestelling bezorgde mij bedankte voor mijn bestelling, terwijl ik hem wilde bedanken. Echt super, kan niet anders zeggen!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super om zo te kunnen bestellen!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service :-) en erggg lekker!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijk broodje. Precies op tijd. Helemaal top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en bezorging was top! Wij gaan zeker vaker bestellen!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, perfecte bezorging

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, precies op tijd bezorgd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke menukaart, goede kwaliteit en snelle levering! Fijne lunch tijdens het thuiswerken op deze manier. Dankjewel & ga zo door!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om op deze manier elkaar te helpen: wij lekker eten, jullie een stukje omzet. Heerlijk geluncht, dank jullie!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een verkeerde broodje tussen. (Iets met zalm)

Reactie van Royaal Belegd:Wat jammer te lezen! Excuus daarvoor. Als je een volgende keer besteld krijg je het broodje gratis. Neem dan even telefonish contact met ons op dan kunnen we het regelen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmorgen hebben wij een online bestelling gedaan keurig bij ons is bezorgd op de tijd die aangegeven stond, terwijl het heel druk was. De kindjes hebben genoten van de ‘kinder-high tea’ en zijn nu lekker aan het kleuren. Het wat ontzettend lekker en voor ons een lichtpuntje in deze bizarre tijd. Dank je wel voor de topservice en het lekker eten. Tot gauw! ✨🌸🍀🌱🥪🥐🧁 Rudmer en Marije Bootsma

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje om het weekend mee in te luiden, met een smoothie en gembershotje voor wat extra weerstand. Kwaliteit zoals we dat van Royaal Belegd gewend zijn, en dat aan de deur bezorgd!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren nog goed op temperatuur. De smaak was erg goed! De smoothie was ook voldoende voor 2 personen, ideaal!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet anders zeggen dan een ontzettende aanrader! Het broodje van de maand is heerlijk en de BLT blijft een favoriet!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch aan huis! Toch een fijn lichtpuntje in deze tijd.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes precies op tijd heleberd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer weer een heerlijke lunch gehad!!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, op tijd, warm en royaal belegd 🙌

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, heel lekker gegeten

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker broodje. Snel geleverd Verse sla en fijne dressing.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd super snel geleverd en het eten was heerlijk!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch!! Sofie haar 11e verjaardag is door jullie toch nog een feestje geworden met de kids high-tea! Allemaal even lekker. Ook de broodjes van papa en mama. Dank en hopelijk tot gauw!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royaal Belegd is mijn favoriete ‘koffietentje’. Want naast de heerlijke broodjes en taartjes hebben ze geweldige koffie. Ze scoren niet voor niets hoog in de AD koffie test (en als beste van Friesland). Nu bezorgen ze met dezelfde kwaliteit als in de winkel maar het is bijzonder te noemen dat de gezellige sfeer in de winkel, met je bestelling, thuis aan de keukentafel wordt bezorgd. Dat is pas knap!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service, heerlijke broodjes

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde broodjes. De smoothies zijn erg lekker en alles supervers. Bezorging perfect.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service online bestellen en hopelijk ook snel via de app. De broodjes zijn net zo lekker en vers als anders.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed, lekkere broodjes! Het was erg druk waardoor we ruim 2 uren op bestelling hebben moeten wachten. Was fijn geweest als dit direct bij plaatsen bestelling gecommuniceerd was, nu heb ik er zelf achteraan moeten bellen. Uiteindelijk ook verkeerde bestelling gekregen, zat broodje kip bij ipv zalm. Super dat ze het druk hebben natuurlijk, maar voor ons was het geen positieve eerste ervaring zo...

Reactie van Royaal Belegd:Hoi Sandra, Bedankt voor je eerlijke reactie. Wat vervelend te lezen. We hebben uit nood in 24 uur een bezorgwebsite gelanceerd waarvan we helaas de werking nog niet helemaal hebben kunnen testen. De optie "zsm bezorgen" is eruit gehaald waardoor je nu alleen in tijdblokken kunt bestellen. Dan is het meteen duidelijk welke opties er nog over zijn en of er eventueel wachttijd is. Fijn te lezen dat wat je hebt gegeten lekker is. We hopen dat we nog een herkansing krijgen. Bij je volgende bestelling willen we je in ieder geval een lekker taartje aanbieden. Dus bel even als je nog een poging wilt wagen.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!