Beoordelingen van Royaal Belegd Sneek

Recente recensies van Royaal Belegd Sneek

5 sterren na 312 reviews

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, broodje was royaal belegd. Goeie service ook en zeer vriendelijke bezorging! Top!

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De BLT met ei is heerlijk!

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgen, top! Helaas was de zalm wel al aardig oud.. verder was het heerlijk!

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste ontbijt en lunchzaak van sudwest fryslan. Vriendelijk personeel, vette ambiance, heerlijk eten en eko certificaat. Mijn favoriete stek!

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is de laatste tijd niet compleet geleverd en niet royaal belegd zoals we eerst wel gewend waren.

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk broodje pulled chicken!

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BTL was heerlijk. Helaas was de zachte pink bol erg droog, dat was gewoon niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Kan niet anders zeggen. Extra vezelrijk volkoren broodje gehad, absoluut aan te raden. Super vers! Ik ben dol op de gerookte zalm met wasabimayo, ei, kappertjes en sla (papa salmone). Ook de creatie van de leerlingen van Bogerman is zeer goed bevallen! Daarnaast de Italiaanse bol met pulled chicken besteld en aangegeven dat ik de coleslaw en saus graag apart wou hebben. Dat hebben ze keurig gedaan, chapeau! Bezorging keurig op tijd, top! Niks op aan te merken, super lunch:)

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes carpaccio waren lauw geworden. Het was beter geweest deze bij de bezorging niet in dezelfde zak te doen als de warme pulled chicken. Kwaliteit van de broodjes op zich prima!

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig een lekkere lunch, en wat is dat altijd mega lekker! Vooral de bezorging is heel fijn als je druk aan het werk bent. Wij zijn fan!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Je kunt hier allemaal lekkere dingen eten en drinken en ook nog eens gezond. Wel had ik vanochtend een ander broodje gekregen dan ik besteld had. Graag hier om denken. Verder is het top!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke royaal belegde broodjes toppers ga zo door !

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en smoothie. Aanrader!!!

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke, verse broodjes en smoothies.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 👌

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag o.a. een broodje zalm besteld voor bezorging. Heel simpel met sla, ei en kappertjes en niet echt vullend voor lunch. Wellicht een idee om de opmaak wat luxer in te zetten. Broodje geitenkaas was daarentegen wel oké!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima broodjes

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, echt een aanrader!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste broodjes, altijd vers! Snelle levering en vriendelijk personeel!! Beter kan niet!!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De royale high tea is of heel weinig, of een te hoge prijs. Alles wat er in zit is echt heel lekker, maar voor dit bedrag hadden wij er meer van verwacht.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, super goed voor elkaar!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Enige min punten: we hadden besteld met bezorgtijd 12:00. Echter stonden ze 11:35 al voor de deur. Gelukkig waren we net thuis. Tip: als iemand laat bezorgen op een tijdstip, bel dan even als je het eerder wilt bezorgen.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een super Royale belegde Lunch ontvangen !! En super lekker..

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supersnelle service en bezorging. Maar bovenal erg lekkere gerechten, broodjes en taartjes. Niet te vergeten altijd met een glimlach.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij jullie de lekkere broodjes waaronder de favoriete BLT. Helaas zat er vandaag zo ontzettend veel mayonaise op dat het broodje zo nat en soppig was dat we deze eigenlijk niet meer konden eten. De kip en bacon hebben we met keukenrol af gedept en wat eigen sla erbij gedaan. Is nog nooit voorgenomen maar misschien een klein aandachtspuntje voor jullie. De andere 2 broodjes waren heerlijk en hebben er lekker van gesmikkeld. Tot de volgende keer Groetjes Lianne

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk maar de bestelling was niet compleet. Het lukte helaas niet meer om contact met jullie bezorger te krijgen of met de jullie zelf…..

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top service! Eten is heerlijk en vers. Bedankt Royaal belegd.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijke lunch en lekkere sapjes. Stond netjes klaar optijd. Bedankt en tot de volgende keer

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en gezonde broodjes. Onze Braziliaanse gasten waren blij verrast met de Vegan burger.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer genieten, jullie lekkere broodjes. Broodje kiphotdog viel ook in de smaak. Nog nooit teleurgesteld in onze bestelling. Blij met jullie in Sneek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en snel!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De hotdog is een echte aanrader!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het niet wat ik gewend ben. Het stokbrood ontbrak bij de salade. Dit was helaas al de tweede keer dit jaar. De carpaccio was nog bevroren. Ipv cherrytotmaten, grote stukken tomaat ( en helaas houd ik daar niet van) Normaal altijd zeer tevreden, maar deze keer viel het eerlijk gezegd toch wat tegen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperige broodjes, heerlijk vers belegd. De smoothies waren erg lekker. Bestellen ging soepel en vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gevuld en genoeg. Ik kom weer terug👍🏻

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en royaal belegd top onderneming ! Ga zo door, ik bestel vaker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en lekkere verse sapjes. Volkoren broodje vonden wij iets aan de kleine kant. Verder prima.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zoals altijd!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! was lekker en wordt heel blij van de sfeer en de leuke mensen die bij Royaal werken :)

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en erg lekker!! Prachtige locatie en sfeervolle inrichting. Vriendelijk personeel Suc6

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en goed!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd verrukkelijk!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was, zoals altijd, weer heerlijk!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste cappuccino van Sneek en omstreken, verrukkelijke broodjes en smoothies en dit keer Vegan yoghurt bowl: feestje!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Misschien een idee om er voortaan een lijstje bij te doen, waarop - zoals op jullie website vermeld - precies staat wat er allemaal bij zit. Maakt het nóg lekkerder!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg genoten van de High Lunch Royaal! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Royaal belegde broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en royaal belegd zoals het hoort

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere lunch laten bezorgen thuis. Broodje was heerlijk vers en goed belegd. Ook een lekker verse sap erbij en een gembershot. Als toetje in de middag ook nog een heerlijk stuk carrotcake, super!! Ga zo door.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb wel besteld, maar pas voor 2e paasdag. Daarna wil ik best beoordelen 😊

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! En de brownie was om te watertanden!!👍👍

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van de taartjes!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en we hebben er van genoten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en fantastische serves.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super 😀 kindjes hebben genoten Merci 🙏❤️

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd ; snel, goed, lekker vriendelijke mensen en wauw wat een mooi pand

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk en met liefde gemaakt

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, alleen jammer dat de waffel niet warm (of lauw) was. Vorige keer was ie wel warm.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes afgehaald vandaag! We kunnen niet wachten tot jullie straks écht open zijn. Dan komen we graag langs voor de gezelligheid, jullie prachtige plek en natuurlijk de koffie-specials

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, vlotte service!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feest om met elkaar zondag een taartjesproeverij van jullie te ontvangen, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed geregeld met van te voren bestellen

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer, zoals altijd, lekker en goed verzorgd. Nieuwe lokatie wordt top voor zover we het konden zien.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje carpaccio en broodje pulled pork. Zelfs het broodje was nog warm! Voor herhaling vatbaar!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en klantvriendelijkheid

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals als altijd, heerlijke broodjes en snel geleverd!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Vegan broodjes. Nog een beetje lauw warm op een speltbolletje. Zeer smakelijk! Met het bijbestelde sapje een prima lunch gehad.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse broodjes.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren echt heel lekker!! Veel smaak en vers. Bezorging iets later dan aangegeven maar niet storend (13.00u werd 13.15u). Wel echt jammer dat blijkbaar het opmerkingenveld niet gelezen wordt, want ik had gevraagd zonder tomaat en die zat er dus wel op...

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje pulled chicken was heeerlijk

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en meer dan genoeg. En ook nog lekker warm .

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, heerlijk gegeten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes gehad met een vlotte bediening. Super!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pulled pork en het gebakken ei waren al koud, jammer.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Top.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren, zoals altijd, echt vreselijk lekker! 1 van de beste broodjes van Sneek. We zijn enorm benieuwd naar de nieuwe zaak en wat voor moois/lekkers dat gaat brengen!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan burger en heerlijke pulled chicken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sweet box en hight tea! Niets op aan te merken!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er heerlijk uit en was ook nog eens heerlijk ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de Baby box taartjes (incl. een holy nut taartje voor mezelf)! Ze zagen er prachtig uit en waren heerlijk! Een aanrader!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dank voor de hightea voor 2p, zag er goed uit. Zelf niet geproefd maar erg leuk om iemand mee te verrassen! Verpakt in een mooie luxe doos maar helaas niet zo fietsproof. Misschien tip voor de volgende keer om het iets beter te verpakken. Alles zat los in de doos. We hebben echt voorzichtig gefietst maar alles was doorelkaar gerold. De verrassing was er niet minder om maar toch jammer van de lekkere happen. Ik wilde het jullie toch laten weten. Misschien is een doos met vakjes oid een idee?

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuke bediening, snel op te halen, heerlijke broodjes, super vers, heerlijke smoothies, voor herhaling vatbaar.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke broodjes en snel bezorgd. Geweldig dat hart onder de riem doosje. Werd echt gewaardeerd. Tot de volgende keer maar weer.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk bij jullie! Alleen de bestelde carpaccio bleek helaas geen carpaccio te zijn maar was filet American geworden oeps, smaakte desalniettemin goed 👍🏼

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super chill broodje!!!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje afgehaald! Zeker een aanrader

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker! Maar onze bestelling kwam op het verkeerde broodje (bruin ipv italiaanse bol)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een lekkere lunch afgehaald. De broodjes deden de lunchroom eer aan: ze waren namelijk royaal belegd. Heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: heerlijk! Succes met de verbouwing en de nieuwe plek, wordt vast te gek!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb eerder bij royaal belegd besteld, maar dit was het eerste broodje wat niet echt 'royaal belegd' was, jammer. Weinig carpacio, weinig salade maar vooral veel saus.

Reactie van Royaal Belegd:Dag Rick. Vervelend dat je deze ervaring hebt. Zou niet moeten en ik wil je graag tevreden stellen. Neem even contact met ons op dan lossen we het op.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk heerlijke broodjes en ruim op tijd bezorgd. Altijd weer een feest bij royaal belegd te bestellen en hopelijk snel te eten op de nieuwe locatie.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Heerlijke broodjes door de leukste bezorgster gebracht👌!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de broodjes en taartjes, die laatste waren hier natuurlijk weer te snel op! Tot de volgende bestelling!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en als altijd heerlijke broodjes. missen de locatie en jullie heerlijke koffie natuurlijk wel

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke lunch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd weer heerlijk..👍

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer fantastisch!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend genoten van onze lunch op vrijdag. Knapperige broodjes met heerlijke pulled chicken!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijke broodjes en lekkere sapjes!!! We hebben er van genoten, bedankt!!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Robyn was erg blij met de taartjes! :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig belegd, heerlijke broodjes. Netjes op tijd bezorgt

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtige hight tea! En heerlijke blondie! Jammer dat de Chai latte er deels uit was gegaan en het brood en de taart door elkaar was gebobbeld in de doos. Maar bezorger vertelde dit keurig. Of ze daar wat aan moest doen. Gelukkig smaakte het nog heerlijk! (en kwamen ze de thee nog nabrengen!)

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker veel taartjes besteld en rond gebracht bij lieve mensen die wel iets lekkers konden gebruiken. Blij verrast met deze heerlijkheden. Leuk om te geven.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag zijn wij onze dag begonnen met een bestelling van Royaal belegd: de broodjes waren weer erg lekker, de bezorging keurig op tijd! Hoewel we het samen zijn in jullie gezellige hoekpandje enorm missen, heeft dit toch ook wat leuks: genieten van heerlijk eten wat de dag even een speciaal tintje geeft in deze rare tijd. Wij kijken uit naar de volgende keer! Fam. Bootsma, IJlst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en verse bereid!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat we allebei thuiswerken trakteren we ons zelf regelmatig op een broodje van jullie tijdens onze lunch. Het valt ons op dat de kwaliteit altijd goed is, de broodjes zijn vers en het belegd is van goede pure kwaliteit. Jullie broodjes zijn ons nog nooit tegengevallen en we nemen meestal ook nog ons favoriete broodje. BLT, tonijn en carpaccio. Ook in 2021 zal onze lunch nog vaak bij jullie besteld worden. We wensen jullie heel veel succes met het nieuwe pand. Een spannende stap maar als ondernemer is dat weer een leuke nieuwe uitdaging. Tot in 2021 Groetjes Lianne en Gerbrand Kazemier

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de Smoothie,, Heerlijke broodjes, en de gember shots! Bedankt!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, op afspraak gemaakt en een heerlijke latte macchiato to go.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service !! Heerlijk ontbijtje Doen we vaker🥳

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en warme koffie !

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodjes, en een snelle bezorgservice!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nog niet ontvangen ?

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gesmikkeld uit de lunchbox!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van de heerlijke broodjes. Kiezen is lastig, er zijn zo veel lekkere broodjes!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, fantastisch lekker en fijne smaakcombinaties, top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje weer vandaag! #geitenkaas

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top as always!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke broodjes !! Gaan zeker vaker bestellen en langskomen zodra het weer mag 🙋‍♀️

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag broodjes bij jullie besteld. Kip cashew en carpaccio. Was echt heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Online een sweetbox besteld, keurig op tijd geleverd en ontzettend lekker. Samen gesmuld met mijn cliënte, ook namens haar (86 jaar) ontzettend bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes waren het. Super snel bezorgd 👍

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, heerlijk broodje.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer.. as always!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en erg smakelijke broodjes, bedankt!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Precies op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: Heerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, snelle bezorging

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk 😀

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke high tea voor thuis! Lekkere zoete en hartige hapjes. Verschillende thee erbij. Met kadootjes erbij maakte deze verjaardagsverrassing compleet! We hebben genoten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit kan ik (nog) niet beoordelen, heb het voor uit besteld. Bestelproces moeizaam, kan alleen tijdens openingstijden, lange lijst met keuzes, moeilijk vindbaar (categoriseren zou misschien handig zijn) Extra kosten voor iDeal betaling, nog nooit meegemaakt. Andere optie dan betaling via iDeal of credit card is er niet, komt op mij heel raar over.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel geleverd. Top. Tot de volgende keer. 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, we hebben ervan genoten. Klein puntje: zat een doorzichtig stukje plastic op 1 van de broodjes. Zo’n stukje wat je bij opening van een emmertje weg moet halen. Geeft verder niks hoor, we kwamen er voor het doorslikken achter. ;)

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en op tijd. Smakelijk broodje. Goede smoothie. Hier bestellen is een feestje!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, gezonde lunch met smoothies!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker broodje van de maand besteld. En als extra verwennerij voor bij de thee nog twee stukken worteltaart. Heerlijk. De worteltaart was niet te zoet. Juist goed van smaak en helemaal naar onze zin. De bestelling werd prima op tijd bezorgd.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch 👌🏻 Verwarring over ‘t adres bij de bezorger. Maar dit kwam door de onduidelijkheid in het huisnr. (dit had ik niet goed doorgegeven, of had ik beter kunnen vermelden). Ze moest daardoor wat langer zoeken. Soepjes waren door ‘t gehobbel wat gaan lekken denk ik, daardoor de tasjes wat nat geworden. Missch tip om soepjes in folie of extra te verpakken of i.d. 😉 Verder geen probleem!! De soepjes waren nog warm genoeg en de broodjes waren heerlijk! Absolute aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig verpakt en goede bezorging

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de koffiespecial en monchou van de website besteld. Helaas bleek het wel een andere special te zijn en een andere monchou dan op de website vermeld stond. Overigens zijn we daar dan niet zo moeilijk in, maar aangezien de monchou nog licht bevroren (?) was, hebben we beter gehad van royaal belegd!

Reactie van Royaal Belegd:Bedankt voor je reactie. De koffiespecial is inderdaad niet aangepast naar de nieuwe maand (we hebben iedere maand een nieuwe). We hebben dit direct aangepast op de website. Jullie mogen de koffiespecial van vorige maand komen afhalen in onze eetwinkel. Excuus voor het ongemak!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en bezorging was top!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegaburger besteld en afgehaald. Erg lekker. Er zat een lief kaartje bij wat alles nog fijner maakte. Aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij gaan sowieso nog vaker bestellen. Wat een heerlijke broodjes, en die truffelmayo... wauw!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salades zoals altijd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke broodjes! Heel fijn dat het warme beleg apart verpakt is zodat de broodjes niet slap worden. Top!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke high-tea, compleet met alle lekkernijen en theezakjes. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en lekker zoals gewend

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en zeer lekker!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heeeel erg genoten van de overheerlijke en prachtig mooi verzorgde high tea, het was echt super. En het heeft mij een superrelaxede verjaardag bezorgd waar iedereen erg van genoten heeft. Als tip (voor 7 personen) misschien alleen iets meer clotted cream voor de scones ☺

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon vet goed! Nog nooit teleurgesteld en gaat zeker nog veeel vaker besteld worden! :))

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk. Super vers brood en verse producten. Heerlijke combinatie van smaken en snelle service.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt en heerlijk vers.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Blt broodje 👌

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima broodje en prima bestelapp. Vlot geregeld!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodjes met een smoothie besteld. Lekkere lunch!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi assortiment, maar helaas de kwarktaartjes met aardbei niet vers, slagroom was n plasje room in een bamboeschaaltje al bij thuiskomst.. morgenochtend gaan we de taartjes proeven, hoop dat dat de eerste teleurstelling wegneemt..

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond weer keurig klaar. Heerlijke broodjes Fortisimo.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carrotcake was droog, dat was jammer. De rest was heerlijk!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Bestelling keurig geregeld en op tijd. Aanrader.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet wat we gewend zijn van Royaal belegd. De Italiaanse bol was erg slof waardoor het meer leek op een zacht bolletje. Leek alsof er minder aandacht dan normaal aan de broodjes besteed is.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn van jullie goed gevulde salades gewend. Die erg lekker zijn!. De porties waren dit keer kleiner.. Zaten grote stukken blokjes kaas in. Dit keer maar 1 bakje boter maar wel bij elke salade 1 portie rb en brood besteld Vorige week was alles tip top in orde. Rijkelijke salades en mooie opmaak! En voldoende boter. Heerlijk. Die verwachting heb je dan voor de volgende keer weer, maar dat was nu helaas niet zo.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging!! En heerlijk vers puur eten

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete broodjes- en smoothieszaak in Sneek. Goede kwaliteit en lekker. Bezorging is altijd met service en een lach!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes Snelle bezorging Die blondie.....omg😍

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heeeeerrlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes halen bij Royaal Belegd is altijd een feestje. Echt genieten van combinaties die je zelf niet zo bedenken. Het enige puntje.... de speltbollen waren wat hard. Veel harden dan gebruikelijk. Maar overall... in een woord fantastisch!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top lunch! Totaalplaatje klopte en het gebakje was fantastisch

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd op tijd en warm! Echt een aanrader dus

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Netjes en op tijd afgeleverd. Altijd goede kwaliteit en service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Zo blij dat we hier thuis kunnen genieten van Royaal belegd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn super fijn geholpen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de top kwaliteit die ik van Royaal Belegd gewend ben, super vers en warm bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder was zeer blij met haar verrassing!! Dank jullie wel!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeeeeerlijke verse broodjes, royaal belegd met verse ingrediënten. Altijd vriendelijke, vrolijke mensen zelfs in deze voor hen moeilijke tijd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot in de puntjes verzorgde high tea lekkernijen, netjes op tijd bezorgd, met een overvloed aan keuze tussen hartig en zoet. Alles even vurrukkulluk en goed klaargemaakt, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt weer! Groetjes, Erica

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel vlot en goed geholpen door Roos. Verder is het natuurlijk heel fijn om in tijden van corona een lokale ondernemer te steunen en je oma te verrassen met heerlijke verse taartjes!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, bezorging precies op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De BLT: wat een tópbroodje! Heel erg genoten, dankjulliewel!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere taart. Besteld via de site en op de afgesproken tijd op kunnen halen. Aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag vierden wij in het heel klein de 40 jarige verjaardag van mijn man. De bestelling was super leuk versierd en de broodjes (op verzoek) in stukjes gesneden zodat we een soort lunch buffetje konden maken. De kwaliteit was zoals altijd uitmuntend en gebracht met een grote glimlach. Ook de sweet box en de high tea zijn een dikke aanrader! Ook als lunch voor de thuiswerkers een dikke tip. Bestellen mensen!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smoothie en broodje warme kip! Echt een aanrader

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer besteld en het was echt top. Heerlijke broodjes incl. smoothies. Echter, bij de 2e bestelling waren 2 broodjes niet volledig gelegd, o.a. De bacon miste op de BLT

Reactie van Royaal Belegd:Hoi Elma, Wat vervelend te lezen! Bacon is wel erg belangrijk bij de BLT. Als je een volgende keer besteld wil je dit dan bij opmerkingen vermelden? Dan krijg je er wat lekkers van ons bij.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed georganiseerd op deze manier hoor! Ga zo door👍

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke verras pakketjes! Snelle service

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd fijne

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en zeer smaakvol

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en gedurende de dag nog aan het genieten van alle taartjes! Gembershot was weer lekker scherp!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt! De bestelling is rond het gewenste tijdstip bezorgd en zag er prachtig uit! (Sweet box) het was een cadeau, en er kon zelfs een handgeschreven boodschap bij op een kaartje. Dankjewel Royaal Belegd!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere bestelling wachten wij weer met blijdschap op! Heerlijke verse broodjes met verse sapjes erbij. Een Royaal feestje keer op keer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een superleuk idee om zo iemand te verassen. Altijd leuk , niet alleen nu. Het broodje was heerlijk, de smoothie was top en als kers op de taart een lekkere reep chocolade. Bedankt toppers.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom veel liever langs om tijdens lunch het weekend te vieren, maar wat was dit een heerlijkheid! Een als van ouds royaal belegd hemelse ervaring. Top levering en de app ideaal.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en heerlijk broodje+smoothie!! Bedankt!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een heerlijke lunch! De spelt kip cashew!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superheerlijke taartjes om onszelf heerlijk te verwennen, wat een leuk initiatief van deze jonge ondernemers! Dat smaakt naar meer, veel meer!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk: Heerlijk, maar dan ook echt in de buitencategorie! Zou willen dat ik het budget had om er een dagelijkse gewoonte van te maken, echt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben in onze achtertuin zitten smullen van een heerlijk samengestelde high tea! Wat een lekkere broodjes en taartjes, jullie hebben ons letterlijk een hele fijne middag bezorgd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal top !

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!😋

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd kwaliteit en alles met een grote glimlach. Favoriete koffietent en lunch spot in Sneek, om te zitten , af te halen of te laten bezorgen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een super lekkere lunch!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik iets op te merken heb is dat het eten iets te vroeg kwam maar dat is ook het enige puntje. De broodjes en sapjes zijn altijd van goede kwaliteit en heerlijk. Dit is onze favoriet voor ontbijt en lunch!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren zoals altijd weer overheerlijk! Goed gevuld en lekker knapperig de Italiaanse bol! En de service is top! Ik belde om te vragen of ik mijn broodkeuze nog kon veranderen maar helaas was het broodje al gemaakt, toen ik mijn broodjes kwam ophalen hebben ze toch nog een nieuw broodje met mij gewensde broodkeuze gemaakt! Ze houden ervan als klanten tevreden hun bestelling ophalen of bestellen 😁

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en top service zo in deze tijden 👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de inhoud wat tegenvallen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgd. Rijk belegd, servetje erbij.x Werd bijzonder gewaardeerd. Tip: Verras je thuiswerkende (evt.alleenstaande) collega. Je weet zeker dat deze thuis is, en als je werkt moet je toch eten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd en snel geleverd!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, heerlijke broodjes! Fijn om een klein beetje te genieten in deze tijd. Jullie zijn toppers!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke verse broodjes en de lekkere smoothies. Zeker een aanrader!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het smaakte prima en het werd op afgesproken tijd bezorgd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk: een echte verwennerij zeker in deze tijden. Die houden we er in!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes, voor herhaling vatbaar! Oma heeft buiten in de tuin ook genoten :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, netjes bij de deur en heeeerlijke broodjes!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een heerlijk broodje carpaccio en karamel koffie besteld als thuiswerk lunch. De tijd indicatie van bezorging klopte exact. Top service en kwaliteit!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, soepel besteld en snel geleverd #5 reeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!! Volgende keer weer!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een heerlijke lunch afgehaald als verrassing voor de jarige. Fijn dat het in deze periode toch kan. Het was super geregeld en erg lekker!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke producten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service van de online bestelling was top, evenals de enthousiaste bezorging! Ik vind het een super service in deze tijd, en juist daarom heb ik er gebruik van gemaakt om zo het weekend in te luiden!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gelunched. Snel bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje, vlot bezorgd! Vond het vooral erg lief dat de meneer die mijn bestelling bezorgde mij bedankte voor mijn bestelling, terwijl ik hem wilde bedanken. Echt super, kan niet anders zeggen!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super om zo te kunnen bestellen!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service :-) en erggg lekker!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijk broodje. Precies op tijd. Helemaal top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en bezorging was top! Wij gaan zeker vaker bestellen!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, perfecte bezorging

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, precies op tijd bezorgd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke menukaart, goede kwaliteit en snelle levering! Fijne lunch tijdens het thuiswerken op deze manier. Dankjewel & ga zo door!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om op deze manier elkaar te helpen: wij lekker eten, jullie een stukje omzet. Heerlijk geluncht, dank jullie!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een verkeerde broodje tussen. (Iets met zalm)

Reactie van Royaal Belegd:Wat jammer te lezen! Excuus daarvoor. Als je een volgende keer besteld krijg je het broodje gratis. Neem dan even telefonish contact met ons op dan kunnen we het regelen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmorgen hebben wij een online bestelling gedaan keurig bij ons is bezorgd op de tijd die aangegeven stond, terwijl het heel druk was. De kindjes hebben genoten van de ‘kinder-high tea’ en zijn nu lekker aan het kleuren. Het wat ontzettend lekker en voor ons een lichtpuntje in deze bizarre tijd. Dank je wel voor de topservice en het lekker eten. Tot gauw! ✨🌸🍀🌱🥪🥐🧁 Rudmer en Marije Bootsma

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje om het weekend mee in te luiden, met een smoothie en gembershotje voor wat extra weerstand. Kwaliteit zoals we dat van Royaal Belegd gewend zijn, en dat aan de deur bezorgd!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren nog goed op temperatuur. De smaak was erg goed! De smoothie was ook voldoende voor 2 personen, ideaal!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet anders zeggen dan een ontzettende aanrader! Het broodje van de maand is heerlijk en de BLT blijft een favoriet!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch aan huis! Toch een fijn lichtpuntje in deze tijd.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes precies op tijd heleberd

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer weer een heerlijke lunch gehad!!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, op tijd, warm en royaal belegd 🙌

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, heel lekker gegeten

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker broodje. Snel geleverd Verse sla en fijne dressing.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd super snel geleverd en het eten was heerlijk!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch!! Sofie haar 11e verjaardag is door jullie toch nog een feestje geworden met de kids high-tea! Allemaal even lekker. Ook de broodjes van papa en mama. Dank en hopelijk tot gauw!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royaal Belegd is mijn favoriete ‘koffietentje’. Want naast de heerlijke broodjes en taartjes hebben ze geweldige koffie. Ze scoren niet voor niets hoog in de AD koffie test (en als beste van Friesland). Nu bezorgen ze met dezelfde kwaliteit als in de winkel maar het is bijzonder te noemen dat de gezellige sfeer in de winkel, met je bestelling, thuis aan de keukentafel wordt bezorgd. Dat is pas knap!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service, heerlijke broodjes

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde broodjes. De smoothies zijn erg lekker en alles supervers. Bezorging perfect.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service online bestellen en hopelijk ook snel via de app. De broodjes zijn net zo lekker en vers als anders.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed, lekkere broodjes! Het was erg druk waardoor we ruim 2 uren op bestelling hebben moeten wachten. Was fijn geweest als dit direct bij plaatsen bestelling gecommuniceerd was, nu heb ik er zelf achteraan moeten bellen. Uiteindelijk ook verkeerde bestelling gekregen, zat broodje kip bij ipv zalm. Super dat ze het druk hebben natuurlijk, maar voor ons was het geen positieve eerste ervaring zo...

Reactie van Royaal Belegd:Hoi Sandra, Bedankt voor je eerlijke reactie. Wat vervelend te lezen. We hebben uit nood in 24 uur een bezorgwebsite gelanceerd waarvan we helaas de werking nog niet helemaal hebben kunnen testen. De optie "zsm bezorgen" is eruit gehaald waardoor je nu alleen in tijdblokken kunt bestellen. Dan is het meteen duidelijk welke opties er nog over zijn en of er eventueel wachttijd is. Fijn te lezen dat wat je hebt gegeten lekker is. We hopen dat we nog een herkansing krijgen. Bij je volgende bestelling willen we je in ieder geval een lekker taartje aanbieden. Dus bel even als je nog een poging wilt wagen.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!